Kavşak yeniden düzenleniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Trafik Şube Başkanlığı Cengiz Topel Caddesinde bulunan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesinin altında bulunan kavşakta trafik akışını rahatlatmak içi

Çerkezköy 6.04.2016 01:28:00 0
Kavşak yeniden düzenleniyor

SÜRÜCÜLERİN ŞİKAYETİNE NEDEN OLUYORDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri Hacı Fahri Anadolu Lisesi kavşağındaki trafik akışının rahatlaması için yol ve cevre düzenlemesi çalışmalarını yeniden daha elverişli hale getirmek için yaptıklarını belirttiler. Yetkililer, bu çalışmalar tamamlandığında sinyalizasyon sisteminin de yeniden devreye konulacağını ve ardından yapılacak, yaya kaldırım çalışmalarında yeniden sonuçlanmasıyla kavşaktaki trafiğin çok daha rahatlayacağını ve sorun yaratmayacağını bildirdiler. Yetkililer aynı zamanda çalışma yapılan yerlerde araçlar için yönlendirme levhalarının da yeniden konulacağını ve yapılan tüm çalışmaların standartlara uygun şekilde yapıldığını da kaydetti.

SÜRÜCÜLER ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Araç sürücüleri Ulaşım Dairesi’nin bu kavşakta yeniden başlattıkları düzenleme çalışmalarını takdirle karşıladıklarını bu bölgede trafik akışının sıkışıklığa mahal vermeden  normal seyredeceğini belirttiler. Sürücüler ayni zamanda yapılan bu çalışma ile bölgenin büyük oranda rahatlayacağını belirterek çalışmalar nedeniyle yetkililere teşekkür ettiler.

  Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10