Camcı'dan birlik çağrısı

Pazar günü Beylice Düğün Salonunda gerçekleştirilecek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde mevcut Başkan Engin Camcı yazılı bir açıklama yaptı.

Çerkezköy 9.04.2016 03:50:00 0
Camcı

“PARTİMİZE SAHİP ÇIKTILAR”

Kongre öncesi açıklamada bulunan İlçe Başkanı Engin Camcı ‘ 11-13 Mart tarihleri arasında parti içi demokrasi örneği gösterdiğimiz çok seviyeli ve demokratik bir delege seçim süreci yaşadık. Üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdiğimiz bu seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partililer partimize ve örgütümüze sahip çıkmıştır. İki farklı liste olarak yarıştığımız bu süreçte beyaz liste olarak tüm mahallelerde farklı bir şekilde tüm delegelikleri kazandık. Diğer listede yer alan Barış Erdoğan kardeşimizin önderliğinde çok demokratik bir yarış sergilediler. Buradan başta Barış Erdoğan arkadaşımıza ve tüm partililerimize seçime katılan tüm parti üyelerimize teşekkür ediyorum. O gün de dediğimiz gibi yapılan bu seçimlerde kazanan partimiz olmuştur. Biz her zaman birlik ve beraberlik içersindeyiz ve bundan sonrada öyle olacağız’  dedi.

“ZOR VE YORUCUDUR”

Yerel örgütlerde yöneticilik yapmanın sorumluluk istediğini kaydeden Camcı “Bu iş zor ve yorucudur.

CHP Türk halkının var olma iradesinin adıdır. Bağımsızlık aşkıdır ve özgürlük sevdasıdır. CHP’li olmak demek, halkı yoksulluktan kurtarmak için, başı dik sırtı pek bir ülke olmak için, kendini adamak demektir. Siyaset bana ne verecek değil, ben topluma ne vereceğim demektir. Önemli olan, tüm siyasi hırs ve kariyer beklentisinden uzak, ön yargılardan arınmış, iktidara odaklanmış bir örgüt yapısının oluşturulmasıdır. Parti içi demokrasiyi ayrımsız hayata geçirerek, her şeyin en iyisine, en güzeline layık halkımızın her zaman ve her koşulda yanında olarak gerektiğinde her türlü fedakarlığı yaparak örgütlerimizi hazır ve dinamik tutmak zorundayız. Dostlar ancak ozaman CHP, siyaset sahnesinde gerçekten hak ettiği, onurlu yeri alabilecektir. Tüm halkın özlediği, umutla beklediği siyasi iktidarın gerçek sahibi olacaktır. Önemli olan politikalarımızı, projelerimizi doğru ve anlaşılır şekilde ifade edebilmek halkla bütünleşerek, onların sorunlarını çözecek yegane parti olduğumuz konusunda onlara güven verebilmektir” dedi.

“İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNE BAŞLAMA GÜNÜDÜR”

Camcı “ Gün, farklılıklarımızı ayrıştırma nedeni olarak değil, bir zenginlik olarak görmemiz gereken gündür. Gün, kişisel zaaflarımızı parti dışında tutarak, CHP’ye yaraşır bir vakar ve disiplin içersinde, ülkemizi karanlık amaçlarına alet etmek isteyenlerle mücadele günüdür. Gün dostluk, barış, sevgi ve dayanışma günüdür. Gün önce kendimizle, sonra bizim gibi olmayan bizim gibi düşünmeyenler, tüm toplum katmanlarıyla, yani halkımızla barışma, barış içinde bir arada yaşama günüdür. Birbirimizi anlamaya, dinlemeye çalışarak kimseyi aşağılamadan kimseyi ötelemeden, yok saymadan insan ve emek odaklı bir hayatı paylaşma günüdür” dedi.

BİRLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Geçmişte yaşanan tüm olumsuzlukları, kırgınlıkları ve küçük hesapları koyarak herkese birlikte davranmaya çağıran Camcı “ Her gün daha da yoksullaşan, açlığa, yoksulluğa, işsizliğe mahkum edilen halkımızın refah ve mutluluğu, çocuklarımızın aydınlık geleceği, barış içinde yaşanılacak bir dünya özlemi, çağdaş sosyal bir hukuk devleti gibi yönetilen, özgür demokratik bir Türkiye umuduyla sizleri Cumhuriyet Halk Partisinde birlik olmaya, CHP’yi iktidara taşımaya, bu uğurda zorlu ama onurlu mücadeleye çağırıyorum” açıklamasında bulundu

KONGREYE DAVET ETTİ

Camcı “ Çerkezköy’ün her noktasındaki hemşerilerimize dokunmak, güçlü örgüt, güçlü Çerkezköy, güçlü CHP hedefimizle, sevgiyle hep birlikte el ele vererek parti içi birlik ve bütünlüğü sağlamak için, laik, bağımsız, Türkiye Cumhuriyetine bağlı, ülkemizi kurtaran ve kuran bir partinin üyesi olmanın sorumluluğu ile, yorulmak bilmez çalışkan kimliğim, örgüt tecrübem, güler yüzlü ve bir okadar da güçlü örgüt hedefim ve Atatürkçülüğüm onuruyla, CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. 10 Nisan 2016 Pazar günü yapacağımız olağan ilçe kongremizin bir demokrasi şöleni havasında geçmesini diliyor, tüm delegelerimizi, parti üyelerimizi ve Çerkezköy halkını bu demokrasi şölenine davet ediyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10