Fotoğraf sanatının inceliklerini anlattı

Çerkezköy Kent Konseyi Konferans Salonu'nda önceki gün Çerkezköy Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Serdar Bayır'ın organize ettiği ve Çerkezköy Kent Konseyi'nin ev sahipliği yaptÄ?

Çerkezköy 10.04.2016 22:32:00 0
Fotoğraf sanatının inceliklerini anlattı

KENT KONSEYİNDE DÜZENLENDİ

Cumartesi günü gerçekleştirilen konferansa Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz,Çerkezköy Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Serdar Bayır,Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Fotoğraf Sanatçısı Başak Balkan olmak üzere çok sayıda fotoğraf sanatına ilgi duyan vatandaşlar katıldı.

“BİR ANLAM İFADE ETMEZ”

Konferansta hayatından kesitler sunan fotoğraf sanatçısı Başak Balkan “ En iyi fotoğraf çekmek kolay para kazanmak olayı değil. Fotoğraf çekmek kişinin bir yerde becerisidir. Bu güne kadar her alanda bir çok fotoğraf çektim. Çekerken de bazı noktalar ile ayrıntıların olmasına dikkat ettim. Çünkü sanat için çekilen fotoğraflar bir şeyi anlatmalıdır. Eğer anlatmıyorsa bir anlam ifade etmez. Bu güne kadar bir çok yarışmalara katıldım ve başarılı oldum. Her yarışma sonunda elde ettiğim başarı beni daha iyi fotoğraf çekmeye yönlendirdi” dedi.

DETAYLI ŞEKİLDE ANLATTI

Fotoğraf sanatçısı Başak Balkan iki bölümde fotoğraflarını katılımcılara sundu. Başak Balkan’ın özellikle ilk bölümde sunduğu ve Sami Güner fotoğraf yarışmasında birinci olan Edirne’de çektiği süpürgecilerin imalattan satışa kadar olan çekimleri büyük ilgi gördü.Balkan katılımcılara fotoğraf çekmenin inceliklerini de detaylı şekilde anlattı.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10