Samet Ayaz Yıldızlar'da Türkiye şampiyonu oldu

Eskişehir'de Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği Okullar Arası Türkiye Taekwando şampiyonasında Çerkezköy Nurullah Narin Öğrencisi Çerkezköylü sporculardan Samet Ayaz Yıldızlarâ??

12.04.2016 01:04:00 0
Samet Ayaz Yıldızlar

HEDEFİME ULAŞTIM

Şampiyona öncesi hedefinin Eskişehir’den de madalya almak olduğunu belirten Samet Ayaz, “Bu şampiyona’ya da çok iddialı şekilde hazırlandım çok çalıştım ve tek hedefim vardı oda birinciliği kazanmaktı. Önceki şampiyonalardan da edindiğim tecrübelerimle rakiplerimin nasıl davranacağı konusunda fikir sahibi olmam bu şampiyonada rakiplerimle mücadelemde daha yararlı oldu. Çok güzel maçlar çıkardım. Hedefim Yıldızlar kategorisinde 37 kiloda birinciliği elde etmek idi bunu da başardım ve çok mutluyum. Ayni zamanda verdiğim sözümü de yerine getirmiş olmam dolayısıyla da ayrıca mutluyum.”dedi.

SAMET ŞAMPİYONLUĞU HAK EDEREK KAZANDI

Samet Ayaz’ın hem babası hem antrenörü olan Vural Ayaz’da “ Milli Eğitim Bakanlığının Eskişehir’de Porsuk kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği okullar arası Türkiye Taekwando Şampiyonası’na Yıldızlar kategorisinde 37 kiloda mücadele eden Samet’in bu şampiyonada sadece tek hedefi birinci olmaktı. Bunu da başardı. Çok çetin geçen müsabakaların final maçında Gaziantepli rakibini 4-2 yenerek birinciliği kazanarak şampiyon oldu. Samet bu şampiyonada da ilçemizi İlimizi en iyi şekilde temsil etmiş olmanın mutluluğunu bizlere de bir kez daha yaşattı. Samet’in birinciliği ile de şampiyonluğunun bir tesadüfü olmadığını da  gösterdi. Samet’in hedefi şimdi Milli forma altında mücadele etmek inşallah kısa zamanda buda olacak” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10