Stajyer öğretmenlerden Mandalı'ya ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye'nin farklı il ve ilçelerine ataması yapılan, eğitim camiasının yeni mensubu olacak stajyer öğretmenler, staj için geldikleri Kapaklı'da , Belediye Başka

Kapaklı 14.04.2016 02:57:00 0
Stajyer öğretmenlerden Mandalı

BAŞARILAR DİLEDİ

Önceki gün gerçekleşen ziyarette stajyer öğretmenlere Kapaklı Belediyesinin hizmetleri, eğitim kurumlarıyla olan çalışmalar hakkında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, tarafından bilgi verildi. Stajyer öğretmenlerle sohbet eden Başkan Mandalı , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç öğretmenlere yeni başladıkları meslek yaşamlarında başarılar diledi.

“YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ”

Öğretmenliğin sadece bir meslek olmadığını kaydeden Başkan Mandalı konuşmasında , “Aday öğretmenlerimize belediyemize yaptıkları bu nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Öğretmenlik sadece bir meslek değil bir hayat biçimidir. Böylesine kutsal bir mesleği tercih ettiğiniz için hepinizi yürekten kutluyorum. Kapaklı Belediyesi olarak bizim önceliğimiz her zaman eğitim olmuştur. Elimizden geldiğince eğitim alanında yapılacak olan çalışmalara katkı sağlıyoruz. Eğitim kurumlarıyla çok güzel bir iletişime sahibiz. İlçemizde eğitim kalitesini ve başarısını daha yukarıya çekmek adına üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmeye her zaman hazırız” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10