CHP görev dağılımına gitti

10 Nisan Pazar günü Beylice Düğün Salonunda yapılan İlçe kongresinde 217 delegenin oyunu alarak İlçe Başkanlığına getirilen, Cuma günü ise mazbatasını alan Engin Camcı, yeni yönetimi ile birlikte

Çerkezköy 21.04.2016 07:34:00 0
CHP görev dağılımına gitti

TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Geçtiğimiz hafta Olağan Genel Kurul sonrası göreve gelen Engin Camcı başkanlığındaki CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ilk toplantısını önceki akşam gerçekleştirirken, toplantıda görev dağılımı da yapıldı. Yapılan görev dağılımında CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Cevdet Aykaç olurken, İlçe Eğitim Sekreteri Hasan Keçe, İlçe Bilişim Sorumlusu Yaşar Gül, İlçe Örgüt Yönetimi ve örgütlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Metin Akyıldız, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayfer Dönmez, Meslek kuruluşları ve STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Biber ve İletişim Tanıtım Basın ve Halka İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özer Adalı oldu.

“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Görev dağılımının ardından konuşma gerçekleştiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “

Geçtiğimiz hafta demokratik ve CHP'ye yakışacak bir şekilde yaptığımız olağan kongremiz sonunda yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Yeni yönetim kurulumuzla yaptığımız ilk toplantımızla görev dağılımı yaptık. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatının kapıları herkese açıktır. Kongre bitti, bundan böyle yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10