Çerkezköy'e yeni bir değer katacak

Beylikdüzü Çerkez Kültür Evi Genel Sekreteri Elif Gencer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay ve Yönetim Kurulu üyele

Çerkezköy 22.04.2016 02:11:00 0
Çerkezköy

ALANI GÖSTERDİ

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden ve Çerkezköy’de bir hatıra ormanı oluşturmak istediklerini beyan eden Beylikdüzü Çerkez Kültür Evi Genel Sekreteri Elif Gencer ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne Çerkezköy Belediyesi olarak Ambardere’de yaklaşık 7 dönümlük bir yeşil alanın tahsis edildiğini belirten Belediye Başkan Vekili Enver Bayram “İnşallah bu alanı kısa sürede ağaçlandıracaklar ve Çerkezköy’e yeni bir değer katacaklar” dedi.

ÇERKEZLER FİDAN DİKECEK
Trakya ve İstanbul'da yaşayan Çerkezler olarak Çerkezköy'de bir hatıra ormanı oluşturmak istediklerini belirten Beylikdüzü Çerkez Kültür Evi Genel Sekreteri Elif Gencer, "Bu yıl Çerkezlerin sürülüşünün 152. Yılı. Bu nedenle Çerkezköy’de bir hatıra ormanı oluşturmak istedik. Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediye Başkanımızı ziyaret ederek bu talebimizi ilettik. Kendileri de bize bu alanı uygun görmüşler. İnşallah en kısa sürede ağaçlandırma çalışmalarına başlayacağız” ifadelerini kullandı" dedi. Ziyaretin ardından Ambardere’de gösterilen 4 dönümlük alana giden Beylikdüzü Çerkez Kültür Evi Genel Sekreteri Elif Gencer ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni burada Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir bilgilendirerek, detaylı bilgiler verdi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10