Belediye'den doğa yürüyüşü

Çerkezköy Belediyesi vatandaşları şehrin stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak için Trekking (Doğa Yürüyüşü) düzenleyecek. 1 Mayıs Pazar günü Saray İlçesi Ayvacık-Kavacık Mev

Çerkezköy 22.04.2016 02:26:00 0
Belediye

“GELECEĞE YÜRÜYECEKLER”

Çerkezköy Belediyesi gündelik hayatın koşturmacasın dan yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Çerkezköylü vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenleyecek. Saray İlçesinde Ayvacık-Kavacık Mevkii’nin tertemiz havasında, çam ormanları arasında yapılacak yürüyüşe dileyen herkes katılabilecek. Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi ile Çerkezköy Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirileceği 10 kilometrelik trekking için müracaatlar 1 adet kimlik fotokopisi ile Belediye Halk masalarına yapılacak. 1 Mayıs Pazar günü saat 08:30’da yürüyüşe katılmak isteyenler için 08.30’da Belediye Hizmet Binası önünden araç kaldırılacak.

‘SPORU ÖZENDİRİYORUZ’
7’den 77’ye tüm Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlarda bir araya geldiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Koşudan bisiklet turlarına kadar düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için harekete yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Sırada doğa yürüyüşü etkinliğimiz var. Tertemiz bir havada spor yapmak, tabiatın güzelliklerini keşfetmek, yoğun kent yaşamının stresi ve gürültüsünden uzakta keyifli bir gün geçirmek isteyen herkesi 1 Mayıs Pazar günü Saray İlçesi Ayvacık-Kavacık Mevkii’ne bekliyoruz” diye konuştu. Doğanın eşsiz güzellikleri arasında spor yapma imkanı bulacak katılımcılara Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı edilecek.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10