"Engellilerimizin her zaman yanındayız"

Kapaklı'da ikamet eden iki engelli vatandaşa Kapaklı Belediyesi tarafından akülü tekerlekli sandalye verildi. Programda Kapaklı Belediye Başkan yardımcısı Adem Sekmen , Atatürk mahalle muhtarı Bilal Tokuç

Kapaklı 23.04.2016 07:08:00 0

''HER ZAMAN YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Kapaklı Belediyesi olarak engelli vatandaşlara desteğe devam ettiklerini belirten Başkan Mandalı, Kapaklı Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi sosyal alanda da vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam ediyoruz. İlçemizde ikamet eden ve tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan iki vatandaşlarımızın taleplerini karşıladık. Tekerlekli sandalyelerini alan vatandaşlarımıza kazasız belasız günler diliyorum. Tüm engelliler bizim kardeşimizdir. Bizim onlardan, onların da bizden ayrısı gayrısı yok. Onların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

“ONLARIN ÖZGÜRLÜĞÜDÜR”

Başkan İrfan Mandalı tekerlekli sandalyelerin engelli vatandaşlarımızın eli ayağı olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: ‘Tekerlekli sandalye verdiğimiz vatandaşımız ailesinin de desteği ile istediği yerlere gidebilme özgürlüğüne sahip olacak. Engelli vatandaşlarımıza gerekli desteği vermeliyiz. Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz destek aynı hızda devam edecektir." dedi. Tekerlekli sandalyeleri teslim alan aileler de Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Belediyesi'ne teşekkür etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10