23 Nisan konuklarından Kubilay'a ziyaret

Bulgaristan, Makedonya ve Yunanistan'dan gelen öğrenci ve öğretmenlerden oluşan heyet dün saat 09.00'da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 23.04.2016 07:21:00 0
23 Nisan konuklarından Kubilay

“ŞEHRİN TANITIMI İÇİN BÜYÜK ÖNEME SAHİP “

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Kaymakam Kubilay, organizasyonu gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin şehrin tanıtımı için büyük öneme sahip olduğuna vurgu yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Bu sayede Çerkezköy’ün adı en güzel şekilde duyurulmuş oluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek. Buradaki törenin ardından Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen 3’üncü çocuk şenliği programı ile kutlamalar devam edecek” dedi ve etkinliklerde görev alacak öğrencilere başarılar diledi.

“İLK VE TEK ÇOCUK BAYRAMIDIR”

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çok çalıştığına dikkat çeken Kaymakam Kubilay, “Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Mustafa Kemal Atatürk geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiştir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

HEDİYELER VERDİ

 Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından Bulgaristan, Makedonya ve Yunanistan’dan gelen öğrenciler ve öğretmenler misafirperverliklerinden dolayı tüm şehir adına Kaymakam Kubilay’a teşekkür etti. Heyet Kaymakam Kubilay’a çeşitli hediyeler verirken, Metin Kubilay da kendilerine hediye paketi takdim etti. Hükümet Konağı önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından heyet Kaymakamlık binasından ayrıldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10