Minik öğrencilerden 23 Nisan etkinliği

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik gerçekleştirdi.

Çerkezköy 25.04.2016 02:20:00 0
Minik öğrencilerden 23 Nisan etkinliği

 

PROGRAM DÜZENLENDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri program düzenledi. Programa Okul Müdürü Talat Mutlu, Müdür Yardımcısı Ümmügül Tepe, okulda görev alan öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anaokulu bölümünden sorumlu Müdür Yardımcısı Ümmügül Tepe’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Tepe “ Bugün TBMM’nin açılışının 96. yıldönümünü ve bu vesileyle çocuklara bugünün bayram olarak ilan edilişini kutlamak için toplanmış bulunuyoruz. Bugünleri bizlere armağan eden başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve sonrasında vatanımızı canından çok seven şehitlerimize ve gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Güzel ülkemin güzel çocukları… Gülelim, oynayalım, sevinelim, eğlenelim. Bütün bunları yaparken bizlere bugünleri sunan büyüklerimizi unutmayalım. Gözlerinde umut ışığı parlayan kardeşlerim, sevgili çocuklar… Gün bizim, gelecek bizim. Bu vatan hepimizin. Daha güzel bir dünyada sevgi, dostluk, barış çiçeklerini doyasıya koklayacağımız, daha güzel günlerde yaşayabilmek ümidiyle bayramınız kutlu olsun” dedi.

 

 

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Tepe’nin konuşmasının ardından 4 yaş sınıfı öğrencileri tarafından “ 23 Nisan” şiirleri okundu. 3 yaş sınıfı öğrencilerinin “ Ateş Böceği” rondlarını sergilemesinin ardından beş yaş sınıfı öğrencileri “ Mustafa Kemal Atatürk” adlı drama sahneledi.4 yaş sınıfı öğrencilerinin “ Türkiye” rondunu sahnelemesinin ardından 3 yaş sınıfı öğrencileri “ Gemiciler” oyununu sergiledi. 4 yaş sınıfı öğrencileri ‘23 Nisan’ adlı şarkıyı seslendirmesinin ardından 5.sınıf öğrencileri İstiklal Marşını okudu. Programda öğrencilerin gösterileri veliler tarafından ayakta alkışlandı. Program 3-4-5’inci sınıf öğrencilerinin “ Bir Dünya Bırakın” adlı şarkıyı seslendirmesinin ardından sona erdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10