Kozuva: Oda olarak her zaman yanınızdayız

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve yönetim kurulu üyesi Sinan Sifil Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığın

Çerkezköy 25.04.2016 02:27:00 0
Kozuva: Oda olarak her zaman yanınızdayız

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ilk olarak yeni seçilen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına getirilen Mustafa As ve yönetimine ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretten dolayı ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Mustafa As “ Bu gün bizleri ziyaret etmenizden mutluluk duyuyoruz. Biz her zaman odalarımızla iyi ilişkiler içerisinde olmayı prensip edinmiş bir kuruluşuz. Bu nedenle bugün ilçemizin önemli bir sivil toplum kuruluşunun yöneticileri olarak bizleri ziyaret etmenizden memnunluk duyduk. Yeni yönetim olarak birlik ve beraberlik içerisinde sorunlarımızın ve sıkıntılarımızın üstesinden geleceğiz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ilçemizde en çok üyesi bulunan bir sivil toplum kuruluşu olması dolayısıyla önemli bir yeri vardır. Kurulduğu günden bu yana üyelerine kaliteli, hizmet verdiğini de görüyor ve mutluluk duyuyoruz. Kaliteli hizmet her zaman bizlerin beklentilerine cevap vermesi yönünde yapılan bir hizmet olduğunu da biliyoruz.”dedi.

“YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUZ”

Şoför esnafını ve servisçilerin bir takım çözüm bekleyen sorunlarının da bulunduğunu kaydeden As “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak ÇTSO’dan bir talebimiz olacak.

Özellikle servisçi esnafımızın çözüm bekleyen bir takım sıkıntıları var bu konuda bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Oda olarak bizlerin sıkıntılarını TOBB desteği ile çözümleyebilirsiniz. Devamlı artan yakıt fiyatları ve yedek parça maliyetleri nedeniyle maliyetlerimiz devamlı yükseliyor. Servisçilerin ücret konusunda günün koşullarına göre bir rayiç belirlenmesi konusunun iyileştirilmesini talep ediyoruz. Bu konuyu ancak ÇTSO olarak sizler çözüme kavuşturabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

“ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı  Süleyman Kozuva’da şoför esnafına oda olarak yasalar kapsamında gereken desteği vereceklerini belirterek, “Öncelikle bu gün bizleri çok iyi karşılamanızdan ve ağırlamanız dolayısıyla sizlere teşekkür ediyoruz.3 yıldır biz bu görevdeyiz. Bir yıl daha görev başındayız. ÇTSO olarak yasalar kapsamında elimizden ne gerekiyorsa sizlere katkı sağlamaya çalışacağız. İhtiyaç olduğunda odamızda toplantı yapabiliriz. Yakında Ankara’ya ziyaretimiz olacak ve sizlerin sıkıntılarının çözümü konusunda TOBB yönetimi ile görüşerek çözüme kavuşturulması için elimizden gelen desteği de vereceğiz. Çerkezköy’e ambardere mevkiinde eğitim kampusunda bir lise daha kazandıracağız. Lise tamamlandıktan sonra da tüm sanayimizin ihtiyacını karşılayacak bir laboratuar yapacağız” dedi.

 

 

“HİZMETLERDE KALİTELİ OLACAKTIR”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından ayrılan heyet ardından Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak ve meclis üyesi Bülent Çavuş’u ziyaret etti. Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası’nın ülkenin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydeden Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak “ Biz ilçemizde bulunan bütün odalar ile birlikte içinde çalışmaya gayret ediyoruz. Odalar birlik ve beraberlik içersinde çalıştıkları vakit bulundukları yerde yapılacak hizmetler kaliteli olacak ve sosyal ekonomik yaşama da katkı sağlayacaktır. En yakın zamanda sizlerinde destekleri ile bütün odaları bir araya toplayıp piknik organizasyonu yapıp ortak görüş alışverişinde bulunabiliriz” dedi.

 ÖRNEK TEŞKİL EDER

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman odalar ile birlik ve beraberlik içersinde hareket ettiklerini kaydeden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Bir gün belirleyerek bütün odalarla birlikte gerçekleşecek piknikte sıkıntılarımızı ve giderme konusunda neler yapabileceğimizi tartışabiliriz. Bu ayni zamanda hem bölgemizde hem de ülkemizde tüm odaların birliktelik içerisinde bir şeyler yapabileceğinin göstergesi olarak örnek teşkil edeceğine de inanıyorum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10