Çerkezköy'ün prestij caddesi olacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede de yapmayı planladığı "Prestij Cadde" projesi hakkında Çerkezköy'de yapılması planlanan çalıÅ?

Çerkezköy 28.04.2016 02:48:00 0
Çerkezköy

PROJE İHALESİ YAPILDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçede gerçekleştirmeyi planladığı ‘Prestij Cadde’ projesi kapsamında tüm ilçelerden çalışmaların yapılacağı caddeyi belirlemelerini istedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ‘Prestij Cadde’ projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ne Namık Kemal Bulvarı’nı önerdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de çalışmaların yapılacağı yerin belirlenmesinin ardından proje çalışmalarına başladı.
TEMMUZ’DA ÇALIŞMALARA BAŞLANILACAK
Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’a giden ve burada Prestij Cadde projesi hakkında yetkililerle görüşen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Prestij Cadde projesi ile ilgili proje ihalesinin yapıldığını ifade etti. Yaklaşık bir ay içinde projenin teslim edilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Akay, “Projenin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapılacak ve çalışmalara başlanılacak” ifadelerini kullandı.
NAMIK KEMAL BULVARI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Namık kemal Bulvarı’nda gerçekleştirilmesi planlanan Prestij Cadde projesi çalışmalarının Temmuz ayı içinde başlamasının planlandığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yapılacak çalışmalar kapsamında Namık Kemal Bulvarı’nın her iki tarafında bisiklet yolları yapılacak. Orta refüj düzenlemesi yapılacak ve Namık Kemal Bulvarı ışıklandırma çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşturulacak” açıklamalarında bulundu.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10