Tekirdağ'da Sunay Akın rüzgarı esti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Tekirdağ'a davet edilen ünlü Yazar Sunay Akın'a Tekirdağlılar byük ilgi gösterdi.

Tekirdağ 1.05.2016 23:06:00 0
Tekirdağ

YÜZLERCE HAYRANI İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Yılmaz İçöz sahnesinde düzenlenen söyleşiye Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz, Tek Park A.Ş. Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı ve çok sayıda Sunay Akın hayranı vatandaş katıldı. Tarihe dair önemli dipnotların düşüldüğü söyleşi, vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi. Program bittiğinde ise vatandaşlar Akın’ı ayakta alkışladı. Söyleşi sonrası katılımlarından Akın’a çiçek takdim edildi. Sunay Akın daha sonra yüzlerce hayranı ile imza gününde buluşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

SEMİNERE DAVET

Karşılaştığı yoğun ilgi nedeniyle Tekirdağ halkına teşekkür eden ünlü yazar Sunay Akın, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kültürel etkinliklere gösterdiği önemi takdirle karşıladığını ifade etti. Sunay Akın, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Şermin Çarkacı ile “Çocuklarla Kaliteli Zaman Geçirmenin Yolları” konulu semineri için vatandaşlara çağrıda bulundu. Büyük Küçük herkesin bu tarz etkinlikleri kaçırmaması gerektiğini söyleyen Akın düzenlenen organizasyonlardan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına teşekkür etti.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10