5 Lira için canından oluyordu

Çerkezköy'de meydana gelen trafik kazasında düğün arabasından zarf almak için cadde üzerinde koşturan arkadaş grubu içersinde yer alan 13 yaşındaki çocuğa, caddeden geçen başka bir otomobil Ã?

Çerkezköy 1.05.2016 23:24:00 0
5 Lira için canından oluyordu

KONVOYUN PEŞİNE TAKILDILAR

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Cengiz Topel Caddesi üzerinde seyir halinde olan düğün arabasını gören bir grup küçük çocuk, Tatlı Sokak’tan düğün aracına yetişmek için koştu. Bu esnada düğün arabasını kaçıran 13 yaşındaki Ahmet Sütütemiz ise caddenin sol şeridine geçti. Caddeden hızlı bir şekilde Çerkezköy istikametine seyir halinde ilerleyen Burak Ağtürk idaresindeki 59 LL 227 plakalı araç, küçük çocuğa çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan 13 yaşındaki Ahmet Sütütemiz olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 59 LL 227 plakalı aracın sahibi olan Burak Ağtürk ise ifadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kazanın ardından Ahmet Sütütemiz’in arkadaşları gözyaşlarına boğularak “Ahmet’e inşallah bir şey olmaz. 5 TL için arkadaşımız canından oluyordu” diyerek üzüntülerini dile getirdiler. Kazada yaralanan çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10