Polisten 1 Mayıs kontrolleri

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Trafik ekipleri, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolasıyla Cumhuriyet Meydanı'nda gün boyu sıkı bir uygulama yaptı.

Çerkezköy 1.05.2016 23:26:00 0
Polisten 1 Mayıs kontrolleri

GEREKLİ CEZAİ İŞLEMLER YAPILDI

Yapılan uygulamalarda vatandaşlara GBT sorgulaması yapılırken, şüpheli araçlar da durdurularak kontrol edildi. Uygulamalarda ehliyetsiz ve kasksız motosiklet sürücülerine de cezalar kesildi ve uygunsuz araçlar trafikten men edildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamada ehliyet ve ruhsatı bulunmayan araç sürücüleri hakkında da grekli cezai işlemler yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki uygulamalar sırasında kuş uçurtmayan Çerkezköy Polisi’nin çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 

 

HALK UYGULAMADAN MEMNUN KALDI

Çerkezköy Polisinin Cumhuriyet Meydanı’nda  sıkı bir şekilde gün boyu yaptığı uygulama vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Çerkezköy Polisinin yaptığı bu sıkı uygulamaların ilçe halkının daha huzurlu ve güven ortamında yaşamasını sağlamak adına büyük önem arz ettiğini ve polisin bu çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söylediler. Vatandaşlar, Çerkezköy Polisinin yapılan bu tür uygulamalarının, ilçede her hangi olumsuz bir olayın yaşanmasına engel olması bakımından önemli bir çalışma olduğunu vurguladılar.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10