Çerkezköy'e 2'nci Viyadük

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede bir adet viyadük daha yapılacağını açıkladı.

Çerkezköy 1.05.2016 23:28:00 0
Çerkezköy

PARKLARI YERİNDE İNCELEDİ

İlçenin muhtelif noktalarında yapımı devam eden park ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir de eşlik etti. Çerkezköy’ün birçok noktasında yeni parklar yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, mevcut parklarda da düzenleme çalışmaları yapıldığını belirterek, “İlçedeki parkların hepsi vatandaşın kullanımına açık olacak. Vatandaşımız istediği parkta istediği gibi dinlenip vakit geçirebilecek” diye konuştu. 

BAĞLIK MAHALLESİ’NİN İKİ YAKASINI BİRBİRİNE BAĞLAYACAK

Bağlık Mahallesi sakinleri başta olmak üzere Çerkezköy halkına bir de müjdesi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından şehirde ikinci bir viyadük yapılacağını açıkladı. Atatürk Viyadüğü’nden sonra ikinci viyadüğün Bağlık Mahallesi’nin iki yakasını birbirine bağlayacağını kaydeden Başkan Vahap Akay, “Viyadüğün bir ucu Kavaklı Sokak’ta diğer ucu ise TEM Bağlantı Yolu’nun diğer tarafında bulunan Bağlık Mahallesi Pazar Yeri alanında olacak.

PROJE İHALESİ YAPILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından yapılması planlanan Viyadük için proje ihalesinin yapıldığını açıklayan Başkan Vahap Akay, “Bu proje için Kavaklı Sokak ile Çamlıbel Sokak arasında kalan park 8 metre kadar daraltıldı. Açılan bu alan imar planlarında zaten yol olarak görünüyordu. Zamanında park yapılırken yol işgal edilmiş. Biz bu şekilde işgal edilen yolu yeniden kullanıma açmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10