"Başarının artması için tesislerin çoğalması gerekiyor"

Çerkezköylü Türkiye Şampiyonu sporcular Şahin Yiğit,Samet Ayaz ve Alperen Ayaz antrenörleri Vural Ayaz ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkan yardımcısı İmdat Özgör'ü dün saat 10.00â€?

4.05.2016 18:58:00 0

“TAEKWANDO ÇERKEZKÖY’DE ÇOK İLGİ GÖRÜYOR”

Çerkezköy Belediye Başkan yardımcısı İmdat Özgör, Şampiyon sporcuları makam odası kapısında karşıladı. Ziyarette Belediye Kültür Hizmetleri Müdürü Atilla Can’da hazır bulundu. Özgör Çerkezköy’den başarılı sporcuların çıkmasını memnunluklar karşıladıklarını ve onlarla gurur duyduklarını belirterek, “Çerkezköylü sporcularımız bir çok yarışmalardan serece alarak çıkmaları bizleri onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Bu sporcularımız başarılarıyla hem Çerkezköy’ü hem de ilimizi gururlandırıyor. Bizler gururlandıran bu başarılı sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Daha çok başarılı sporcu yetişmesi için ülke genelinde her spor dalında yeterli tesisin yapılması gerekiyor” dedi.

 

“SPOR ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDANDA KORUYOR”

Özgör “ Yeni spor dallarının açılarak çoğalması çocuklarımız içinde faydalı. Hem sağlıkları, hem gelişimleri hem de kötü alışkanlıklardan korunması açısından faydalı ve çok önemli. Ülkemizde yeterli spor salonu olmaması nedeniyle yeterli sporcu yetiştiremiyoruz. Hal böyle olunca da Ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonalarda temsil  etmesi için yeterli sporcu gönderemiyoruz ve başarı oranımızda az oluyor.Ülkemizde yeterli yetenek var ancak dediğim gibi yeterli spor alanlarının azlığı ve imkansızlıklar  başarıları engelliyor.Bu Çerkezköylü sporcularımızın bir çok başarıya daha imza atacaklarına ve bizleri gururlandırmaya devam edeceklerine inanıyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum.”diye konuştu.

 

“AMACIMIZ ULUSLAR ARASI BAŞARILARADA İMZA ATMAK”

Şampiyon Spor kulübü Antrenörü ve ayni zamanda Samet ve Alperen Ayaz’ın da babaları olan Vural Ayaz’da, “İnşallah önümüzdeki günlerde yapılacak olan şampiyonalarda da Samet ve Alperen ve kulübümüz sporcularının da başarıları devam edecek. Amacımız Çerkezköylü sporcular olarak Uluslar arası arenada da derece alıp Türk bayrağını dalgalandırmaktır. Çerkezköy Belediyesi olarak bizlere her zaman verdiğiniz katkı ve destekleriniz içinde sizlere çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın başarısında sizlerin verdiği katkı ve desteklerinde büyük payı var.”dedi. Çerkezköy Belediye Kültür Müdürü Atilla Can’da, “İlçemizden Türkiye şampiyonluğunu kazanan sporcuların çıkması bizleri oldukça gururlandırıyor. Bu çocuklarımızın daha bir çok başarılara imza atacaklarına da inanıyor ve bende başarılarının devamlı olmasını diliyorum”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10