"Uluslar arası arenada Çerkezköy'ün adını duyuruyoruz"

Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde Türkiye Şampiyonu olmayı başaran Tekirdağ Tekvando Takımı Çerkezköy Belediyesi'ni ziyaret ederek destek ve katkılarından dolayı Belediye Ba?

5.05.2016 18:32:00 0

CAN’I ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy belediyesini ziyaret eden Çerkezköylü Taekwandocular  Senanur Kepenek, Kübra Kepenek ,Fatih Sert Antrenörleri Bilal Güzel ve Taekwando Tekirdağ İl Temsilcisi Ertan Dinç ile birlikte Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay ve Başkan yardımcısı İmdat Özgör’ü ziyaret etmek için geldiklerini ancak ilçe dışında bir toplantıda bulunmaları nedeniyle belediye Kültür Müdürü Atilla Can’ı ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle sporculara teşekkür eden Atilla Can “ Çerkezköylü sporcular olarak sizler şehrimize katkı sağlıyorsunuz. Bizlerinde temennisi ilçemizden daha çok başarılı sporcunun çıkması ve bayrağımızı Avrupa da da dalgalandırmasıdır” diye konuştu.

“GELENEKSEL OLARAK DEVAM EDECEK”

Can: “Çerkezköy Belediyesi olarak iki yıl önce başlattığımız ve bu yılda üçüncüsünü gerçekleştirileceği Çerkezköy Belediyesi Uluslar arası Taekwando şampiyonasını her yıl geleneksel olarak devam ettirmek istiyoruz. Taekwando şampiyonamıza çok olumlu geri dönüşümler oldu ve önemli referanslar  geliyor.Amacımız şehrimizin her spor dalında da başarılı olması ve şehrimizden her yıl artarak başarılı sporcu sayısının yükselmesi ve Avrupa ve dünya şampiyonalarında bayrağımızı dalgalandırmasıdır. Şehrimizde sporun daha iyi yerlere gelmesi için Belediye Başkanımız gereken katkı ve desteği veriyor. Sizlerin başarısı ilçemiz sporu adına da büyük katkı sağlıyor. Siz başarılı sporcularımızla onur ve gurur duyuyor başarılarınızın devamını diliyoruz”dedi.

PLAKET VERİLDİ

Can’ın konuşmasının ardından Taekwando Tekirdağ İl Temsilcisi Ertan Dinç Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın verdiği katkı ve destekler nedeniyle Başkan adına düzenlenen teşekkür plaketini başkan Akay’a verilmek üzere Belediye Kültür İşler Müdürü Atilla Can’a takdim etti. Atilla Can, “Bu plaketi Belediye Başkanımız Vahap adına alıyor ve teşekkürler ediyorum. Plaketi başkanımıza takdim edeceğim” diye konuştu.

 

AMACIMIZ OLİMPİYATLARDA DA BAŞARI KAZANMAK

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel’de, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bizlere her zaman katkı ve destek veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a sporcularımız adına çok teşekkür  ediyorum.Sağ olsunlar bizlerin dediğini bu güne kadar iki etmediler.İlçemizde sporun kalkınması içi ne gerekiyorsa imkanlar nispetinde katkı sağlamaya çalışıyor. Biz Çerkezköy’lü taekwando sporcuları olarak ilçemizin sesini kendi spor dalımızda da büyük kitlelere duyurmaya çalışıyoruz. Tabiki bizlerin başarısında Çerkezköy Belediyemizin de katkıları çok büyük ve pay sahibidir.Bizimde  amacımız olimpiyatlarda da başarı kazanmak ve spor da da ilçemizin adını uluslar arası arenalarda dünyaya duyurmak. Başarılı olmak içinde sıkı çalışıyoruz. Şu an ilçemizde benimle birlikte Taekwando sporunda 3 Milli sporcu var ve bu sayı giderek artacaktır. Önümüzdeki şampiyonalarda da başarı elde edecek sporcularımızın artmasıyla milli formayı giyecek sporcu sayımız yükselecektir.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10