Mecliste bir ilk

Çerkezköy Belediyesi'nin Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda bir ilk yaşandı. Meclis tarihi boyunca ilk kez bir bayan meclis üyesi Çerkezköy Belediye Meclisi'ne başkanlık etti. Bu tarihi

Çerkezköy 5.05.2016 18:54:00 0
Mecliste bir ilk

AKAY’IN YERİNE VEKALET EDİYORDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giderken, yerine de CHP’li Belediye Meclis Üyesi Rağbet Erol’u vekaleten bıraktı. Belediye Başkan Vekili Rağbet Erol, Başkan Vekilliği görevi gereğince dün saat 15.00’da yapılan Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’nci oturumuna da başkanlık etti. Bu durum herkes için normal bir olay gibi görünürken; aslında Çerkezköy Belediye Meclisi tarihinde bir ilk olarak tarihe geçti.

 

KİMSE FARK ETMEDİ

Önceki dönemlerde ve mevcut dönemde birçok kez bayan meclis üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na vekalet etmişti. Fakat düne kadar hiçbir bayan meclis üyesi Çerkezköy Belediye Meclisi’ne başkanlık etmemişti. Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yokluğunda Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na vekalet eden CHP’li meclis üyesi Rağbet Erol, Belediye Meclisi’ne başkanlık eden ilk bayan olarak tarihe geçti. Bu tarihi olay ise hiçbir meclis üyesi tarafından fark edilmedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10