Voleybol turnuvası bugün başlıyor

Çerkezköy Belediyesi 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nın kura çekimi yapıldı. Maçlar, belirlenen fikstüre göre 9 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Turnuvanın açılış maçı 9 MayÄ

8.05.2016 23:32:00 0
Voleybol turnuvası bugün başlıyor

KURA ÇEKİMİ YAPILDI
Çerkezköy Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın kura çekimi, İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nin Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşirken, kura çekimine Turnuva Tertip Kurulu’ndan Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri Oğuz Alaca ve Ahmet Sarı ile turnuvaya katılacak olan takımların temsilcileri katıldı.

 

17 TAKIM KATILDI

17 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan turnuvada sadece D Grubu’nda 5 takım olmak üzere A, B ve C Gruplarında 4’er takım yer aldı. Kura çekiminin ardından turnuva kurallarını açıklayan Turnuva Tertip Kurulu üyeleri; turnuvanın, grup maçlarında kazanılan 2 set, gruptan sonraki aşamalarda ise kazanılan 3 set üzerinden ilerleyeceğini belirtti. Yapılan kura çekimi gruplar ve maç tarihleri belirli olurken, A Grubu’nda Kızılpınar Çok Programlı Lisesi, Kızılpınar Anadolu Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu, Pakize Narin Anadolu Lisesi, Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi. B Grubu’nda Eğitim-Sen, Çerkezköy Belediyesi, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, Nurullah Narin Ortaokulu, C Grubu’nda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu ve D Grubu’nda ise Veliköy Çok Programlı Lisesi, Turkuaz Etüt Merkezi, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi yer alacak.

 

FİNAL 31 MAYIS’TA

Grup maçlarının tamamlanmasının ardından A Grubu'nun birincisi C Grubu'nun ikincisi ile, B Grubu'nun birincisi ise D Grubu'nun ikincisi ile 26 Mayıs tarihinde, A Grubu ikincisi C Grubu birincisi ile, B Grubu ikincisi ise D Grubu birincisi ile 27 Mayıs tarihinde karşılaşacak. Ardından yarı finale kalan 4 takım arasında çekilecek kura sonucunda rakiplerini 30 Mayıs'ta yapılacak olan yarı final maçlarında yenen takımlar 31 Mayıs'ta şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10