TESKİ ödeme noktaları açmayacak

TESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, Süleymanpaşa ilçe merkezinde su faturası ödeme yerleri gösterilmesi konusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ 10.05.2016 18:15:00 0
TESKİ ödeme noktaları açmayacak

VEZNELERİMİZ YETERLİ

Süleymanpaşa Su ve Kanalizasyon Şube Müdürlüğü’nün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’ndan taşınarak, Muratlı Caddesi No: 126 Askerlik Şubesi yanındaki kendi hizmet binasında faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydeden TESKİ yetkilileri, “Abonelerimizin faturalarını ödemelerine yardımcı olabilmek adına, 2 adet mobil vezne araçlarından 1’i her perşembe günü Tekira Alışveriş Merkezi önünde hizmet vermektedir. Bunun yanında vatandaşlarımıza ödeme konusunda daha iyi hizmet verebilmek için 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı hizmet binasında 1 adet veznemiz bulunmaktadır ve hafta içinde mesai saatlerinde hizmet vermektedir” ifadelerini kullandı.

 

BANKALARDAN DA FATURALARINIZI ÖDEYEBİLİRSİNİZ

TESKİ Veznelerinin 11 ilçe merkezindeher türlü güvenlik önlemlerinin alındığı, TESKİŞube Müdürlükleri bünyesinde hizmet verdiği belirtilen açıklamada, “Şube müdürlükleri haricinde başka noktalarda veznelerimiz bulunmamaktadır. Bu nedenle Süleymanpaşa ilçe merkezinde Şube Müdürlüğü dışında İlçe merkezinde yeni vezne açmak hem maliyeti yüksek hem de güvenlik açısından sorunlar yaratacağından dolayı düşünülmemektedir. Ayrıca TESKİ Genel Müdürlüğümüzce; Yapıkredi, Teb, Bankasya, Şekerbank, Halkbank, Denizbank,  Ziraat Bankası, Aktifbank, İş Bankası, Vakıfbank, Akbank, İng, Kuveyt Türk, Finansbank, Türkiye Finans şubeleri ile PTT’nin tüm tahsilat gişelerinden de, abonelerimize ödeme olanakları sunulmuştur. Bununla beraber abonelerimiz TESKİ veznelerine gelmeden, resmi web sayfamız www.teski.gov.tr adresi üzerinden online olarak fatura ödeyebilirler” ifadelerine yer verildi.  

TESKİ yetkilileri, “TESKİ, su abonelerini kuyruklara mahkûm etmeden en güncel teknolojileri kullanarak, her geçen gün daha kaliteli hizmet anlayışı ile en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde çalışmalarına devam etmektedir” diye konuştu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10