Çocuklar süs havuzunda oynayacak

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, boş vakitlerinde ilçenin muhtelif noktalarındaki parklarda vakit geçirmek isteyen ailelerin çocuklarının güzel vakit gçirebilmeleri adına, parklara küçük süs

Kapaklı 11.05.2016 19:16:00 0
Çocuklar süs havuzunda oynayacak

PARKLARIMIZ MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki çocuk parklarına süs havuzları yapmak için çalışmalara başladığını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ailelerimiz parklarda diledikleri gibi güzel vakit geçirebilmeleri için yeni parklar yapıyor, mevcut parklarda da düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar neticesinde ilçemizdeki tüm parklar daha modern bir görünüme kavuşuyor” ifadelerini kullandı.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlçede birçok noktada çocuk parkları yapıldığına dikkat çeken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu çalışmalarımız vatandaşlarımızın da takdirini kazandı. Parklarımızı daha güzel ve modern bir hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz peyzaj çalışmaları ile parklarımızı güzelleştiriyor. Parklarımızda devir daim motorlu, dekoratif süs havuzlarının çalışmaları devam etmektedir. Yapılan çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak çocuklarımızın aileleri ile birlikte huzur içerisinde vakit geçirebilecekleri nezih alanlar oluşturmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10