İşaret diliyle klip çektiler

Dünya Engelliler Haftası kapsamında engellilere destek olmak ve insanlardaki engelli farkındalığını artırmak amacıyla söz ve müziği Ete Kurttekin'e ait 'Ses' adlı şarkıya işaret dili i

Süleymanpaşa 13.05.2016 17:32:00 0
İşaret diliyle klip çektiler

EŞKİNAT DA KATILDI

Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından belediyenin 17 Müdürlüğünden birer personelin katılımıyla çekilen klipte Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da yer aldı. Projeye Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde görevli işitme engelli personeller, Süleymanpaşa Belediyesi İşaret Dili Kursu’na katılan personeller ve işaret dili bilen personeller katıldı.

 

3 GÜN İÇİNDE 27 BİN KİŞİ İZLEDİ

Çekimleri ve montajı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan klip, şehrin turistik yerlerinde çekildi. Engelliler haftasının ilk günü Süleymanpaşa Belediyesi Facebook sayfası ve Süleymanpaşa TV Youtube kanalında yayınlanan kip 3 gün içinde 27 bin kişi tarafından izlendi. Video ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Engellilerimize dikkat çekmek ve bir nebze de olsa bu konuda duyarlılığı arttırmak için böyle bir çalışma yaptık. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için uğraşıyoruz; engelsiz bir Süleymanpaşa için çalışıyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu konuda atılacak adımlara destek olmalıyız” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10