Başarılı kursiyerler belgelerini aldı

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Özel Optimed Hastanesi iş birliğiyle gerçekleştirilen Hasta Kabul Kursu'nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Çerkezköy 13.05.2016 17:42:00 0
Başarılı kursiyerler belgelerini aldı

KURS 3 AY SÜRDÜ

Üç ay boyunca Özel Optrimed Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Hasta kabul Kursu önceki gün sona erdi. Belge almaya hak kazanan 45 kursiyer için Özel Optimed Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Recep Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ve Yusuf Hayri, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Öel Optimed Hastanesi Hasta Kabul Sorumluları Merve Sarı, Nagihan Karaman Nizam ve Gizem Eriş ile kursiyerler katıldı.

 

BAŞARILI KURSİYERLER BELKİ DE KURUMUMUZU BİRER BİREYİ OLACAKLAR

Hasta Kabul Kursu’nun 22 Şubat’ta başaladığını ve 3 ay sürdüğünü belirten Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Recep Çalışkan, “Kursiyerlerimizin başarılı olması bizleri mutlu etti. Hasta kabulü hastaneler ve tüm sağlık birimleri için çok önemli bir birimdir. Sağlık hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda hasta giriş-çıkış işlemlerini, hastanın tedavi ve polikinik hizmetleri sürecindeki dökümantasyon işlemlerini evrak ve bilgisayar ortamında kayıt altına alarak arşivleyen birimdir. Bu gün belge almaya hak kazanan kursiyerlerimiz belki de önümüzdeki günlerde kurumumuzun birer bireyi olacaklar. Hasta Kabul Kursumuzu başarıyla bitiren ve belge almaya hak kazanan herkesi tebrik ediyor, hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

ÇERKEZKÖY TRAKYA’NIN MERKEZİ KONUMUNDADIR

Kursun ilk kez açılmasına dikkat çeken Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise “Bizim en önemli önceliğimiz eğitim olduğu için bu tür kursları önemsiyoruz. Halk Eğitimi Merkezimizde bilgi ve beceri kazandıracak birçok kurs açtık. Geçen sürede binlerce kurs açılarak 10 binlerce kursiyere ulaştık. Bu kursları daha da çoğaltacağız. Çerkezköy sanayisiyle dünya markası bir kenttir. Ancak biz şehrimizi her alanda bir marka şehir yapmak istiyoruz. İlçemizde on binlerce çalışan ve yüzlerce sanayi kuruluşu bulunuyor. Sanayinin yanında sağlık, eğitim ve diğer alanlarda da Çerkezköy’ün öne çıkmasını aruluyoruz. Çerkezköy şu anda Trakya’nın merkezi konumundadır. Çerkezköy’ün marka kent olmasının meyvelerini önümüzdeki günlerde alacağız. Devlet hastanemiz yakında hizmete girecek ve Trakya’nın en büyük devlet hastanesi olacak. İlçemizdeki özel hastanelerimiz de önemli yatırımlar yapıyor. Diş Sağlığı Merkezimize de yeni bina kazandırmak için çalışıyoruz” dedi.

 

ÇERKEZKÖY HER ALANDA GELİŞİYOR

Kaymakam Kubilay konuşmasını şöyle sürdürdü, “İlçemizde devamlı girişimcilik kursları açıyoruz. Çerkezköy devamlı büyüyor. Her yıl 10 binin üzerinde göç alıyor. Şehirimizin sağlık alanındaki gelişmeleri ve coğrafi konumunu iyi değerlendirmeliyiz. Çerkezköy’ün sağlık yatırımlarında da yeni teşviklere ihtiyacı var. Bu gün belge alacak olan 45 kursiyerimiz bu sektörlerde hizmet edecek. Önümüzdeki günlerde yeni talepler gelecek ve biz bunları teşvik edeceğiz. Bu anlamlı kursumuza katkı sağlayan ve ev sahipliği yapan Optimed Hastanesi yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Amacımız halk eğitim etkinliklerini her mahalleye, her eve ulaştırmaktır.”

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10