Postane çilesi

Kızılpınar Mahallesi'nde nüfusun hızla artmasına rağmen postanede yaşanan kuyruk sıkıntısına hala bir çare bulunmaması, vatandaşları isyan ettirdi.

Çerkezköy 16.05.2016 20:50:00 0
Postane çilesi

30 BİN NÜFUSLU MAHALLEDE TEK MEMUR

Kızılpınar Mahallesi postanesinde mahalle sakinleri işlemlerini yaptırmak için çoğu zaman uzun kuyrukta beklemek zorunda kalıyorlar. Vatandaşlar uzun kuyrukların oluşmasına neden olarak nüfusu 30 bine yaklaşan mahalledeki tek postanede tek memurun görev yapmasını gösteriyor. Postanede görevli memurun öz verili bir şekilde çalıştığını kaydeden vatandaşlar, buna rağmen postaneye her geldiklerinde uzun kuyruklarla karşılaştıklarını ifade ediyorlar.

 

HALK BU SIKINTIYI ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİL

Kızılpınar Mahallesi Postanesi’ndeki kuyruğun dışarı taştığını gören Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kuyrukta bekleyen vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Kuyruktaki bir vatandaşın durumdan Çerkezköy Belediyesi’ni sorumlu göstermeye çalışması üzerine sinirlenen Başkan Vahap Akay, “Vatandaşımız bu sıkıntıyı çekmek zorunda değil. Dolayısıyla tepki göstermekte haklılar. Fakat bildiğiniz gibi PTT Devlet kurumudur. Belediyemizle alakası yoktur” dedi.

 

BELEDİYE BİRİMLERİNDE KUYRUK GÖREMEZSİNİZ

Akay sözlerini şöyle tamamladı: “PTT’nin hemen yanında belediyemiz birimleri mevcuttur. Burada bir gün bile kuyruk göremezsiniz. Görürseniz ben hemen müdahale ederim. PTT’de yaşanan kuyruk sorununa da elimden geldiğince müdahil olmaya çalıştım. Konuyla ilgili yetkili mercilerle defalarca görüştüm. Ama bu konuda belediyemizin bir yaptırımı olmadığı için biz buraya bir eleman atayamıyoruz. Fakat bu kuyruk sorunu çözülene kadar elimden geleni yapmaya devam edeceğim”

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10