Albayrak Muhtarları dinledi

Tekirdağ ilçelerinde görev yapan muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından 3'üncüsü düzenlenen Muhtarlar Çalıştayı'nda, mahallelerindeki ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi'

Tekirdağ 18.05.2016 23:53:00 0
Albayrak Muhtarları dinledi

SİZLERİN DESTEĞİ İLE BU GÜNLERE GELDİK

Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra birçok sorumluluğu da devraldık. Öncesinde muhtarlar çalıştayı düzenlenmediği için ihtiyaçlar belirlenemiyordu. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hiç eksilmeyen hizmet aşkımızla, 11 belediye başkanımızın ortak çalışması ve sizlerin desteği ile bu günlere geldik. Önümüzde tam 35 ay var. Yani 35 ay boyunca yerel seçim yok, genel seçim yok. Sadece hizmet var” dedi.

 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Albayrak, “Milletvekillerimiz Ankara’nın ve merkezi idarenin koydukları kanun doğrultusunda, bizler de yerel yönetimler olarak burada çalışacağız. Karşılıklı dayanışma içinde olursak 2019 yılında projelerin hepsi hayata geçer ve mutlu bir Tekirdağ karşımıza çıkar. 11 ilçemizin 11’inde hayata geçecek olan prestij yolu projesi var. Bunun yanı sıra 11 İlçeye 11 Okul ve 11 otogar projelerimiz de var. 352 mahallemizde Büyükşehirin elinin değdiği her şeyin nasıl güzelleştiğini gözleri ile görecekler. Birimlerimiz her ilçede aynı hızla çalışıyor. Birimlerimizi ilçelerimize kurarak hizmeti halka daha da yakınlaştırdık. Gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.

 

MUHTARLAR İLÇELERİNİN SIKINTILARINI ANLATTI

Muhtarlar Çalıştayı, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Fatih Ünsal ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün’ün konuşmaları ile devam etti. Program ilçeleri temsilen birer mahalle muhtarının kürsüye gelerek, mahallelerindeki ve çevre mahallelerdeki yaşanan sıkıntıları dile getirmesi ile sürdü. Yapılan konuşmaların ardından, belediye ile halk arasında iletişim ve koordinasyon köprüsü olması amaçlanan 3. Muhtarlar Çalıştayı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10