19 Mayıs'a özel klip

Çerkezköy'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolaysıyla çok özel bir çalışmaya imza atıldı. Çerkezköy Beldiyesi tarafından yapılan çalışmada, farklı yaÅ

Çerkezköy 19.05.2016 00:16:00 0
19 Mayıs

KAMERA KARŞISINA GEÇTİLER

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ülkenin dört bir yanında çeşitli etkinler düzenlenirken; Çerkezköy’de oldukça anlamlı bir çalışma gerçekleştirildi. Özel proje için kamera karşısına geçen Çerkezköylüler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş mücadelesini başlattığı gün olan ve Ulu Önder Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edilen 19 Mayıs günü dolayısıyla Ata’nın Gençliğie Hitabe’sini okudu.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında ilkokul öğrencisinden esnafına, temizlik çalışanından belediye başkanına, izci grubundan gazetecilere, gelin ve damattan gazilere kadar herkes kamera karşısına geçerek Gençliğe Hitabe’yi okudu. Projenin hazırlanışı sırasında Çanakkale Şehitliği’ni ziyarete giden Çerkezköylü vatandaşlar da, projeye Çanakkale’den katkı sağladı. 2 dakika 37 saniyelik video klip, belediyenin facebbok hesabına konulduktan sonra saatler içinde 25 binden fazla görüntülendi. Klibi izleyen vatandaşlar yaptıkları yorumlarda çok duygulandıklarını ve tüylerinin diken diken olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10