Şehit ailelerine destek kermesi

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Kapalı'da Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı yararına kermes düzenlendi.

Kapaklı 19.05.2016 17:00:00 0
Şehit ailelerine destek kermesi

KATILIM YOĞUN OLDU

Kapkalı’da Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle açılışı yapılan Anadolu Kültür Günleri Töresel Ürünler ve El Sanatları Yardım Kermesi burada 10 gün boyunca açık kalacak. Yardım kermesi açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Halil İbrahim Erkan, Ender Dubaz, Akın Yılmaz ve Mahir Aras, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

VATANDAŞLARI KERMESE DAVET ETTİ

Açılış törenin de kısa bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini keserek, vatandaşları kermesten alışveriş yapmaya davet etti. Başkan Mandalı, “Bu vatanı savunan, bizleri korumak için yetiştirilmiş olan çocuklarımız, pkk denen teröristlerin tuzaklarıyla şehit düşüyor. Bu uğurda Şehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyor, Ailelerine sabır diliyoruz” dedi.

 

ALLAH HAYIRLI KAZANÇLAR NASİP ETSİN

Mandalı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bir an önce bu terör belasından kurtulmamız lazım. Terörün dili, dini, ırkı olmaz. Sağcısı, solcusu olmaz.  Bu yüzden terörü tüm kesimlerle birlikte lanetlememiz lazım. Bugün açılışını yaptığımız kermesimizde yapacağınız alışverişler, şehitlerimiz, gazilerimiz ve ailelerine destek olarak gidecek. Tüm vatandaşlarımızı kermesimizden alışveriş yapmaya davet ediyorum. Kermesimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin.”

 

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10