7'den 77'ye herkes pedal çevirdi

Çerkezköy Belediyesi'nin sağlıklı yaşamı ve bisikleti teşvik etmek için 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Bisikletini Al Sen De Gel' sloganıyla ge?

Çerkezköy 19.05.2016 17:01:00 0
7

Çerkezköy Belediyesi önünde başlayacak olan bisiklet şölenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, siyasi ve sivil toplum kuruluşu üyeleri ile 7'den 77'ye binin üzerinde doğa ve bisiklet sever katıldı.Burada katılımcılara şapka,yelek hediye edildi. Hareket öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bisiklet tutkunlarına bu yılda ev  sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek “Sağlıklı yaşam adına şenliğimize katılan tüm bisiklet tutkunlarına teşekkür ederim."dedi.
Ardından ise turun startı verildi. Bu sırada birbirlerine çarparak düşen bisikletliler de oldu. Ancak önemli bir yaralanmaya yol açmadı.

 

KUŞBAHÇEDE SONA ERDİ
Belediye Meydanı’ndan başlayan Çerkezköy Belediyesi 2. Bisiklet Şenliği, Atatürk Caddesi’nden Narin Kavşağı’na, oradan tekrar Atatürk Caddesi’ne dönüş ile devam etti. Atatürk Caddesi boyunca pedal çeviren bisiklet tutkunları, Atatürk Viyadüğü, Hikmet Uğraş Caddesi istikametinden Kuşbahçe mevkiinde turu tamamladı. Bisiklet turununun tamamlanmasının ardından çekilen toplu hatıra fotoğrafı sonrası katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10