Seçkin ailesi taziyeleri kabul etti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Seçkin Kuyumculuk sahibi Mustafa Seçkin ve eşi Mahire Seçkin, önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden oğullar?

Çerkezköy 19.05.2016 17:01:00 0
Seçkin ailesi taziyeleri kabul etti

SEVENLERİNİ HÜZNE BOĞDU

İstanbul Kartal’da bir enerji firmasında çalışan ve Şubat 2015 tarihinde Silivri Garden Otel’de gerçekleşen görkemli düğün töreni ile Handan Hekim ile dünya evine giren 32 yaşındaki Metin Seçkin, aniden geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Çevresi tarafından sevecen ve hayat dolu bir genç olarak tanınan Metin Seçkin’in ani ölümü başta anne babası Mustafa-Mahire Seçkin olmak üzere tüm akraba ve sevenlerini hüzne boğdu. Acılı baba Mustafa Seçkin ve acılı anne Mahire Seçkin, bugün çocuklarını son yolculuğuna uğurlamadan önce, dün saat 11.00’da Gabralı Otel’de eş, dost ve akrabalarının taziyelerini kabul etti.

 

ACILARINA ORTAK OLDULAR

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy Merkez Komutanı Binbaşı Fuat Dönmez, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve İlçe Yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve İlçe Yönetimi, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve İlçe Yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve İmdat Özgör, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Sait Yazı, Çerkezköy OSB Müdürlüğü Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili İsmail Akın ve Oda Yönetimi, 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, Çerkezköy TSO Meclis Üyeleri, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Gaziler, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve muhtarlar ile Seçkin ailesinin eş, dost ve akrabaları, Seçkin ailesinin acısına ortak olmak için Gabralı Otel’e akın etti.     

 

ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI ÇEKTİRMESİN

Kendisine başsağlığı dilemek için gelenlere teşekkür eden acılı baba Mustafa Seçkin ve eşi Mahire Seçkin, “Evlat acısı çok zormuş. Allah kimseye evlat acısı çektirmesin” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Metin Seçkin’in cenazesi bugün Merkez Osmanlı Camii’nde Cuma Namazı’na müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’ndaki aile kabristanına dualar eşliğinde defnedilecek.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10