19 Mayıs'ı Onur Akın ile kutladılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Hismetleri ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Süleymanpaşa ilçesinde Atatürkâ€?

Tekirdağ 20.05.2016 21:13:00 0
19 Mayıs

YÜRÜYÜŞ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen yürüyüş programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Özdemir, İlhan İmrak ve Veysel Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

KONSER 2 SAAT SÜRDÜ

Tekira Alışveriş Merkezi önünden meşalelerle başlayan yürüyüş, marşlar ve sloganlar eşliğinde Süleymanpaşa sahil dolgu alanında sona erdi. Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır’ın da izlediği sahil dolgu alanda gerçekleştirilen Onu Akın konseri öncesi Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Türk Gençliğinin Atatürk’e Cevabı hep birlikte okundu. Program, ünlü sanatçı Onur Akın’ın birbirinden güzel şarkılarını, Süleymanpaşalılar için seslendirmesi ile tamamlandı. Onur Akın konseri yaklaşık 2 saat sürdü.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10