Demir ailesinin mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınan ailelerinden Demir ailesinin avukat kızları Leyla Demir, Meryem-Hamza Vahapoğlu çiftinin oğulları Aydın Vahapoğlu ile İstanbul'da gerçekleştirilen sade bir düğün tÃ

Çerkezköy 22.05.2016 18:25:00 0
Demir ailesinin mutlu günü

ÖNCE NİKAH KIYILDI

Çerkezköy'de Kürt Hasan lakabıyla bilinen Hasan Demir ve Mecidiye Demir’in büyük kızı Avukat Leyla Demir, Aydın Vahapoğlu ile hayatını birleştirdi. Genç çift İstanbul Fatih’te Çatladıkapı Düğün Salonu’nda önceki gün saat 17.30’da başlayan düğün merasimi ile dünya evine girdi. Düğün merasimi genç çiftin nikahının kıyılması ile başladı. Sade bir törenle dünya evine giren Leyla Demir ve Aydın Vahapoğlu’nun nikah şahitlikerini ise Muharrem Balcı, Mehmet Alacacı, Ahmet Akbulut, Elif Girgin ve Ahmet Mercan yaptı.

 

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Düğünde davetlilerle yakından ilgilenen genç çiftin ailesi, davetlileri kapıda karşıladı. Nikah töreninin ardından Demir ve Vahapoğlu ailelerinin eş, dost ve akrabaları yeni çifti tebrik etti. Düğün merasiminin ardından Demir ve Vahapoğlu ailelerinin fertleri ile gelin ve damadın yakın arkadaşları birlikte yemek yedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10