Yollara kilit taş döşeniyor

Kapaklı Belediyesi ilçenin birçok noktasında gerçekleştirdiği kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına Karlı Mahallesi'nde devam ediyor.

Kapaklı 24.05.2016 18:47:00 0
Yollara kilit taş döşeniyor

YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞIYORUZ

İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karlı Mahallesi’nde bir süre önce başlatılan kilit parke döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin yoğun bir tempoda çalıştıklarına vurgu yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karlı Mahallesi’nin birçok sokağında kilit parke döşeme çalışmalarının tamamlandığını sözlerine ekledi.

 

TÜM MAHALLELERİMİZDE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına birçok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Muhtarların mahallerindeki eksikliklerini bize bildirmesi çalışmalarımızı kolaylaştırıyor. Birlik ve beraberlik içinde çalışmamız her zaman bizim için önemli. Bu doğrultuda İlçemizin Karlı Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yürütmeye devam ediyoruz. İlçemiz genelinde tüm mahallelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir" dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10