Kapaklı polisi iş başında

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü suç ve suçlularla mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyor. Bir şahsın üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçiren Kapaklı polisi, tombala oynatıld?

Kapaklı 24.05.2016 18:49:00 0
Kapaklı polisi iş başında

ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Kapaklı’da bir kişinin uyuşturucu madde satışı yaptığı hakkında ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili bir kişiyi takibe aldı. Bir süre sonra yakalanan şüpheli 32 yaşındaki H.D.’nin üzerinde yapılan aramada 6,1 gram bonzai, 3 adet de ‘şeker’ diye tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli, savcılık sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

İŞ YERİNE BASKIN

Kapaklı ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ayrıca bir iş yerinde tombala oynatıldığı ihbarını da değerlendirerek, Pınar Bulvarı Volkan Caddesi’nde bulunan iş yerine baskın düzenledi. Daha önce de birçok kez tombala oynatan iş yerlerine baskınlar düzenleyen Kapaklı polisi, bu iş yerinde de şahısları tombala oynarken yakaladı. Yapılan işlemlerin ardından iş yeri sahibine ve tombala oynadıkları tespit edilen 10 kişiye idari para cezası kesildi.     

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10