TMS 41 üyesini MESS Eğitimi'ne gönderdi

Türk Metal Sendikası ile MESS ortak eğitim projesi kapsamında eğitimlerin devam ettiğini belirten Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, 2016 May

Çerkezköy 25.05.2016 19:06:00 0
TMS 41 üyesini MESS Eğitimi

EĞİTİM 3 GÜN SÜRECEK

Dün saat 08.00’daTürk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ne bağlı işyerlerinde çalışan ve bu güne kadar MESS eğitimi almayan 41 sendika üyesi MESS eğitimi için Ankara'ya gönderildi. MESS eğitimlerinin aralıksız olarak her ay devam ettiğini belirten Başkan Koçak, Ankara  Büyük Anadolu Oteli'nde verilecek olan eğitimlerde Dr. Veli Fatih Güven'den “Sendikal  İlişkiler”, MEV Eğitim Uzmanlarından “İnsan İlişkileri ve İletişim, Toplam Kalite Yönetimi, Uzlaşma Teknikleri ve Atatürkçülük”, Prof. Dr. Hasan Ünal'dan “Endüstri İlişkileri”, Avukat Taliphan Kıymaz'dan “İş Hukuku”, Uğur Civelek'ten “Genel Ekonomi”, Sinan Vargı'dan “Sigaranın Zararları” konularında eğitim alacaklarını söyledi.

 

 ANITKABİRİ DE ZİYARET EDECEKLER

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, ‘Her ay MESS eğitimi için Ankara’ya gönderdiğimiz üyelerimiz eğitim sonunda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük önderimiz Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yattığı Anıtkabir'i de ziyaret edecekler ve ardından Çerkezköy’e dönecekler”dedi. Başkan Murat Koçak, MESS eğitimin, 3 gün süreceğini belirtti. 

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10