Kaymakam Kubilay SGK Haftası'nı kutladı

Sosyal Güvenlik Kurumu Çerkezköy Şube Müdürü Turan Mutlu, SGK Haftası dolayısıyla İlçe Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti. Sanayi kenti olan Çerkezköy'de Sosyal Güvenlik M

Çerkezköy 25.05.2016 19:19:00 0
Kaymakam Kubilay SGK Haftası

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Çerkezköy Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Turan Mutlu, beraberindeki Sosyal Güvenlik Kurumu personeli ile birlikte, ülkemizde her yıl Mayıs ayında, sosyal güvenlik bilincinin artırılması amacıyla kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. SGK Çerkezköy Şube Müdürü Turan Mutlu, ziyarette kurumun çalışmaları hakkında Kaymakam Kubilay’a bilgi verdi.

 

SGK’YA BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Ziyaretten dduyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Metin Kubilay da ziyaret dolayısıyla SGK Müdürü Turan Mutlu ve kurum personline teşekkür etti. Çerkezköy’ün, bölgenin önemli sanayi kentlerinden biri olduğuna dikkat çeken Kubilay, “İlçemiz, hızlı nüfus atışına sahip olmasının yanı sıra sigortalı sayısı da hızla artan bir kenttir. Bu yönü ile Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezimize önemli görevler düşmektedir. Kurumumuzun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle tüm çalışanlarımızın, haftasını kutluyorum. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10