Kurumlarda final heyecanı

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 2.'sini düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nın grup maçları tamamlandı. Son 8'e kalan takımlar finale yükselebilmek için mücadele edecek. Final ka

27.05.2016 16:15:00 0
Kurumlarda  final heyecanı

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği ve 18 takımın katıldığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın grup maçları tamamlandı. 4 gruptan oluşan turnuvada grupları ilk iki sırada tamamlamayı başarabilen takımlar çeyrek finale yükseldi.
 

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
A Grubunu lider tamamlayan Pakize Narin Anadolu Lisesi, C Grubunu ikinci sırada tamamlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Anadolu Lisesi’yle; A Grubunun ikincisi olan Kızılpınar Anadolu Lisesi, C Grubu lideri 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’yla; B Grubu birincisi Nurullah Narin Ortaokulu, D Grubu ikincisi Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi’yle ve B Grubunu ikinci sırada tamamlayan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi de D Grubu Lideri Turkuaz Etüt Merkezi’yle eşleşti.
Çerkezköy Final Müsabakalarında ilk karşılaşmada A Grubu birincisi Pakize Narin Anadolu Lisesi ile C Grubu ikincisi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Anadolu Lisesi ile, B Grubu birincisi Nurullah Narin Orta Okulu ile D Gurubu ikincisi Veliköy ÇPL arasında oynanacak.

 

YARI FİNAL 31 MAYIS’TA
30 Mayıs günü ise A Grubu ikincisi Kızılpınar Anadolu Lisesi ile C Gurubu birincisi 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’da başlayacak olan maçın ardından B Grubu İkincisi Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi ile D Grubu birincisi Turkuaz Etüt Merkezi saat 21.00’da oynanacak. Yarı final müsabakaları bu karşılaşmaların neticesinde 31 Mayıs Salı günü oynanacak.


0282 726 91 91
0282 747 65 10