Çorlu'ya taze kan

Çorlu Özel İrmet Hastanesi için dün saat 15.00'da görkemli bir resmi açılış töreni düzenlendi.

Çorlu 27.05.2016 20:47:00 0
Çorlu

KATILIM YOĞUN OLDU

Çorlu Özel İrmet Hastanesi açılış kokteyline Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkan Vekili Serhat Çatalkaya, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, Ergene Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, ÇTSO Melis Başkanı Taha Ülker, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çorlu Müftü Vekili Mehmet Bican, Belediye Mecis Üyeleri, Çerkezköy ve Çorlu kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, MHP Tekirdağ eski Milletvekili Bülent Belen, sanayiciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, doktorlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

TRAKYA’NIN KALBİNDE BİR SAĞLIK KOMPLEKSİ OLUŞTURACAĞIZ

Açılış konuşmasını yapan Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, “30 yıldır sağlık sektörünün içindeyiz. 21 yıldır Trakya’ya hizmet ediyoruz. 14 yıldır Çerkezköy’de hastane işletmeciliği yapıyoruz. Çerkezköy’deki hastanemiz 14 bin 500 metrekare kapalı alanı olan 149 yataklı tam donanımlı büyük bir hastanedir. Çerkezköy’de bölgeye ve dünyanın pek çok ülkesine başarılı bir şekilde sağlık hizmeti veriyoruz. Hastayı hep yakınımız gibi görüyoruz. Burada da aynı prensiple başarılı bir işletmecilik örneği göstererek, Çorlu halkına da aynı sağlık hizmetini vermeyi amaçlıyoruz. Çerkezköy’deki hastaneye kıyasla burası küçük bir bina olarak görülebilir. Ancak Çerkezköy’deki ilk hastanemiz hem kadro, hem de bina olarak bu hastanenin üçte biri kadardı. O küçük hastane Çerkezköy’de harikalar yarattı. Çorlu İrmet Hastanesi tam donanımlı bir hastanedir. İçinde kalp damar cerrahisi ve nükleer tıbba varana kadar pek çok branşı var. Ancak eskisinden farklı olarak artık burada plastik cerrahi, çoçuk cerrahisi ve psikiyatri gibi yeni branşlar da yer alacak. 34 hekim kadromuz var. Kadromuza yeni hekimler ekleniyor. Hedefimiz 2-3 yıl içerisinde burada daha büyük bir hastane binası inşa edip Trakya’nın kalbinde bir sağlık kompleksi oluşturmaktır. Biz Çorlu’ya taze kan getiriyoruz” dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERECEKLERDİR

AK Partili Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ömer Kılınç da yaptığı konuşmada “45 yıl önce Trakya’ya geldim ve 45 yıldır Çerkezköy’de ikamet ediyorum. Çerkezköy, Çorlu, Ergene benim için bir mahalle. İki genç arkadaşım Çerkezköy’de başladıkları başarılı hizmetlerini burada da en iyi şekilde sunacaktır. Trakya insanını tanımaktan son derece memnunum. Trakya insanı hoş görülü ve yardımseverdir. Burada hizmet verecek olan bu sağlık biriminin sahipleri can dostlarım Ahmet Türker ve İrfan Tombalak’ın bu güne kadar olduğu gibi aynı kararlılıkla en iyi şekilde hizmet vereceklerine inancım tamdır. Hayırlı olsun diyor ve bu yeni hastanenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de, “Bugün açılışı gerçekleşecek olan Çorlu Özel İrmet Hastanesi’nin Çolu’muza ve Ergene’ye en iyi hizmeti verecek olmasının mutluluğunu yaşıyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

EV SAHİBİ GİBİYİZ

Çorlu’da misafir olduklarını ancak İrfan Tombalak ve Ahmet Türker’in Çorlu’da kendilerine ev sahipliği yaptığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Onların Çorlu’ya yaptığı bu sağlık yatırımından tüm bölge insanımız yararlanacaktır. Bu değerli arkadaşlarımız Çerkezköy’e çok önemli sağlık yatırımı yaptılar. Çerkezköy’de yaptıkları hizmeti aynı şekilde 15 yıl önceki sağlık anlayışı ve heyecanı ile Çorlu’da da devam ettireceklerdir. Çorlu Özel İrmet Hastanemizin tüm bölge halkına ve İrmet Hastenesi sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

YILLAR ÖNCE BİRLİKTE ÇALIŞTIK

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ise “Yıllar önce Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde birlikte çalıştık. Daha sonra ben İstanbul’a gittim. Bugün burada Bakırköy Belediye Başkanı olarak değil, çok değerli iki meslekteşımın mutlu günlerinde yanlarında olmak için hekim olarak geldim. Çerkezköy ve Çorlu’nun bende ayrı bir önemi var. Çerkezköy’de çok başarılı sağlık hizmetleri veren Ahmet Türker ve İrfan Tombalak arkadaşlarımın Çorlu’da da aynı kararlılık içinde hizmet vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Meslektaşlarıma hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

ÇOK DA GÜZEL GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ

Çorlu İrmet Hastanesi’nin sahiplerine ve bölge halkına hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise “İrmet Çerkezköy’de ve şehir dışında pek çok hastaya sağlık hizmeti veriyor. Çok da güzel geri dönüşler alıyoruz. Bunu da bugün burada sizlerle paylaşmak istedim. Çerkezköy bir girişimci kent olsun diyoruz. İşte bu gün bunun bir örmneğini burada görüyoruz. Bu tür girişimlerin devam edeceğini umuyoruz” dedi. Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ise, “Böyle güzel bir hastaneyi Çorlu’ya kazandırdıkları için Ahmet Türker ve İrfan Tombalak’ı tebrik ediyorum. Bu hastaneden Ergene ilçemiz de hizmet alacaktır” dedi.

 

YATAK KAPASİTESİ İRMET’LE 950’YE ULAŞTI

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ise “Bugün güzel bir kurumun açılışında bulunuyoruz. Çorlu’daki hastanelerimizde İrmet Hastanesi ile birlikte yatak kapasitesi 950’ye ulaşmıştır. Bu da Türkiye ortalamasına göre çok iyi durumda olduğumuzu göstermektedir. Bölgeye yapılan her yatırım önemlidir. Özellikle sağlık hizmeti yatırımları daha önemlidir. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Törende son konuşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptı. Albayrak, “Bir doktor babası olarak bölgemize bir sağlık tesisi kazandırılmasından son derece mutluyum. Bu tür yatırımlar Tekirdağ için çok önemlidir. Bu yatırım Çorlu’ya ve tüm Tekirdağ’a hayırlı olsun” dedi. Albayrak’ın konuşmasının ardından Çorlu Müftü Vekili Mehmet Bican’ın duası eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10