Erekliğe ilk adımlarını attılar

Çerkezköy Atılım Beton'da uzun yıllardır satış ve pazarlama sorumlusu olan Mustafa Şahin ve aynı firmada çalışan kardeşi Mevlüt Şahin'in oğulları erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Çerkezköy 29.05.2016 19:06:00 0
Erekliğe ilk adımlarını attılar

Mustafa ve Safiye Gül Şahin'in oğulları 9 yaşındaki Sedat  ile Mevlüt ve Hamide Şahin çiftinin 3 yaşındaki çocukları Kerem, erkekliğe ilk adımlarını attılar. iki kuzenin Lemar Düğün Salonunda yapılan sünnet düğüne AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Atılım Beton Yönetim  Kurulu Başkanı Umut Danış,  Atılım Beton personeli,çok sayıda iş adamı, Şahin ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.
Çocuklarının erkekliğe ilk adımlarını atmasından dolayı mutlulukları gözlerinden okunan Şahin ailesi, davetlileri kapıda karşıladı.Okunan mevlidin ve ardından yapılan semazen gösterisi sonrası davetliler unutulmaz bir gün yaşarken, ikram edilen yemek sonrası Şahin ailesi tebrikleri kabul etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10