Çocuklar 'Bambam'ı çok sevdi

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, üyelerine yönelik Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde düzenlediği müzikal çocuk oyunu gösterimlerini "Küçük Balık Bambamâ€

Süleymanpaşa 30.05.2016 21:14:00 0
Çocuklar

1 AYDA 4 MÜZİKAL

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü Mayıs ayı etkinlikleri “Komik Kurt ve Keçi Yavruları” adlı oyun ile başladı. “Alis Harikalar Diyarında” ve “Survivor Eğlence Kampı” adlı müzikal oyunlarının ardından “Küçük Balık Bambam” adlı müzikal oyun ile mayıs ayı etkinlikleri sona erdi. Dünya Çevre Haftası dolayısıyla hazırlanan 13.00, 15.00 ve 17.00 seansları olmak üzere üç seans halinde sergilenen çevre konseptli oyun büyük ilgi gördü.

 

ÇEVREYİ KİRLETMENİN ZARARLARINI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER

Sevimli ve yardımsever Küçük Balık Bambam’ın okul çağına gelişi, deniz okulunda tanıştığı arkadaşları ve insanların denize attığı atıkların denizleri kirletmesi konusu işlenirken Süleymanpaşalı çocuklar da çevreyi kirletmenin zararlarını eğlenceli bir şekilde öğrendiler. Çocukların büyük beğenisini kazanan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü müzikal tiyatro etkinliklerinin mayıs ayı ile sınırlı kalmayacağının altı çizilirken haziran ayında da tüm Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerini sürprizlerin beklediği belirtildi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10