TMS'den bir indirim anlaşması daha

Mayıs ayı başında Uyum Market ile indirim anlaşması imzalayan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi (TMS) bu kez de Süper Elektronik firması ile indirim anlaşması imzaladı. Anlaşma sayesinde TMS Çerk

Çerkezköy 31.05.2016 21:44:00 0
TMS

ANLAŞMA, SENDİKA BİNASINDA İMZALANDI

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, Süper Elektronik firması ile indirim anlaşması imzalandı. Sendika binasında gerçekleşen imza törenine TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Süper Elektronik İşletme Kurucusu Halil İbrahim Kayır ve Teknik Servis Sorumlusu İsmail Kayır katıldı.

 

YÜZDE 20 UCUZA HİZMET ALACAKLAR

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Mayıs ayı başında üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda Uyum Market ile indirim anlaşması imzaladık. Bugün de bir indirim anlaşması daha imzalayarak, üyelerimizin Süper Elektronik firmasının hizmetlerinden yüzde 20 indirimli faydalanmalarını sağladık” dedi.

 

İNDİRİM ANLAŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Koçak şöyle devam etti: “Yaptığımız anlaşma ile üyelerimiz her marka televizyon ve küçük ev aletleri tamirinde, çanak anten kurulumu ve merkezi sistemleri kurulumunda, bilgisayar tamiri ve işletim sistemi kurulumu hizmetlerinden yüzde 20 indirimli faydalanabileceklerdir. Anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Üyelerimizin daha güzel bir hayat sürmeleri için gerçekleştirdiğimiz anlaşmalarımız devam edecektir.”

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10