Ramazan gezileri için kayıtlar devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği ücretsiz İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii gezileri için kayıtlar devam ediyor.

Çerkezköy 2.06.2016 21:10:00 0
Ramazan gezileri için kayıtlar devam ediyor

ÜCRETSİZ OLACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısı ile Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye her gün birer otobüs ile ücretsiz gezi düzenlenecek Çerkezköy Belediyesi tarafından İstanbul ve Edirne’ye düzenlenecek olan geziler ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye kültür gezisi düzenliyoruz. Gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na mesai saatleri içerisinde yaptırabilirler” dedi. 

ARAÇLAR SAAT 14.00’DA HAREKET EDECEK 
İstanbul ve Edirne’ye Çerkezköy Belediyesi önünden her gün iki otobüsün (Biri İstanbul diğeri Edirne) hareket edeceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Araçlarımız her gün saat 14.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultan Ahmet Meydanı’nda, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 24.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimiz vatandaşlarımızı saat 24.00’da indirdiği yerden alarak tekrar Çerkezköy’e dönecek” diye konuştu.

 

VATANDAŞLARI GEZİYE DAVET ETTİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine dileyen ve isteyen tüm vatandaşlarımızın katılabileceğini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy’de yaşayan tüm hemşerilerimizi Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün ücretsiz olarak düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10