"Parklara hep birlikte sahip çıkalım"

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaklaşık üç ay önce başlatılan ilçe genelindeki park ve yeşil alan seferberliğinde sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleye

Çerkezköy 3.06.2016 18:37:00 0

TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar kapsamında Çerkezköy halkı modern bir şekilde düzenlenen parklarına kavuşuyor. Yüzbaş Sokak, Fatih Kavşağı, Küçük Sanayi Sitesi ve Şahin Sokak’ta bulunan park ve yeşil alan çalışmalarında son rötuşlar yapılırken; Engelsiz Park ve İstasyon Parkı’nda da sona gelindi.

 

SAHİP ÇIKALIM

Parklardaki çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ile birlikte yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde yapımına sona gelinen Engelsiz Park, Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Kavşağı’nda, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yüzbaş Sokak ve İstasyon Mahallesi’nde bulunan parkları gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Mahalle sakinlerinin de görüşlerini alan ve sorunlarını dinleyen Akay yapılan parklara hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

 

YENİ PARKLARA 1 AY İÇİNDE BAŞLANACAK
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu program kapsamında Kulalar Sokak’taki altı parça yeşil alanda park yapım işine başlanırken, Kuru Sokak ve Yunus Emre Parkı’nda da çalışmalara bir ay içinde başlanacak.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10