Gençlik şöleninde eğlence tavan yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın bu yıl ilk kez düzenlediği 1. Gençlik Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Saat 18.00'de başlaması planlanan konser saat 20.00â€

Çerkezköy 3.06.2016 18:46:00 0
Gençlik şöleninde eğlence tavan yaptı

 KONSER 2 SAAT GEÇİKMELİ BAŞLADI

CHP Çerkezköy  İlçe Teşkilatı’nın bu yıl gençlere yönelik olarak Kapalı Otopark üzerinde düzenlediği 1.Gençlik Şöleni’ne CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve Kadın Kolları Yönetimi ile gençler ve vatandaşlar katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşan  CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “Bu şöleni  19 Mayıs’ta düzenlemeyi planlamıştık. Ancak o gün yoğun programlar nedeniyle bu güne erteledik. Bu programın düzenlenmesinde ve hazırlamamızda emeği geçen başta Yönetim Kurulumuz, Gençlik kollarımız ve Kadın kollarımız olmak üzere katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizden desteklerini esirgemeyen sanatçılarımıza ve bizi bu güzel günde yalnız bırakmayan halkımıza saygı ve sevgilerimi  sunuyorum” dedi.

 

ATATÜRK BASKILI TİŞÖRTLER İLGİ ÇEKTİ

CHP Çerkezköy ilçe Yönetim Kurulu,Gençlik kolları ve Kadın Kolları üyelerinin,  özel hazırlattıkları, önünde Atatürk Portresi ve imzası, arkalarında ise ‘ İzindeyiz “ ibareli  giydikleri tişörtler ilgi çekti. Şenlikte fotoğraf sergisi,  Balkan halk Oyunları ekiplerinin gösterileri izleyenleri büyüledi.  Bir Fikrim Var projesi hayat bulurken, şenlik alana kurulan bir stantta isteyen  tüm katılımcılara geçici dövmeler yapıldı. Özellikle çocuklar dövme yaptırmak için kuyruk oluşturdu.

 

ÇIKMAZ SOKAK VE  SALİH  ADIBÜYÜK  COŞTURDU

Programda sahne alan  ‘Çıkmaz Sokak’ adlı grup katılımcılara  günümüzün sevilen eserlerini sunarak  güzel bir müzik  şöleni sundu ve büyük ilgi gördü. Şenliğin ilerleyen dakikalarında  Trakya’nın sevilen seslerinden biri olan  Salih Adıbüyük ve grup postacı sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyicileri coşturan Adıbüyük, CHP 1. Gençlik Şölenine gelen vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Kendine özgü sesi ve stili ile çıktığı sahnede performansı ile tam not alan Salih Adıbüyük konserin ardından kendisini dinlemeye gelen herkese teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10