Akay'dan bir ilk daha

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay önceki akşam Yalı Restaurant'ta verdiği yemekte Çerkezköy Belediyesi'nde görev yapan Belediye eski Başkanları ile eski ve yeni Meclis Üyelerini bir araya getir

Çerkezköy 3.06.2016 18:48:00 0
Akay

HATIRALARI CANLANDIRMAK İSTEDİK
Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş, Esengül Güven ve İmdat Özgör, Belediye eski Başkanları Ali Ertem, Dr. Remzi Garip ve Selami Toz, eski ve yeni Belediye Meclis Üyeleri ile Çerkezköy Belediyesi birim amirleri katıldı. Başkan Vahap Akay davetlileri bizzat kapıda karşıladı. Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Vahap Akay, “Amacımız bugüne kadar Çerkezköy Belediyesi’nde hizmetleri olmuş Belediye Başkanlarını ve Meclis Üyelerini buluşturmaktı. Böylece eski dostlukları, hatıraları canlandırıp, varsa Çerkezköy’ün geleceği adına fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bir ortam yaratmak istedik” dedi.

 

ESKİ DOSTLAR BİR ARAYA GELDİ
Hayatta olan tüm Çerkezköy Belediye eski Başkanlarını ve Meclis Üyeleri ile hala görev yapan Meclis Üyelerini bu anlamlı organizasyona davet ettiklerini kaydeden Vahap Akay, “Bizleri kırmayıp davetimize katılım gösteren, çeşitli mazeretleri nedeni ile davetimize icabet edemeyen herkese Çerkezköy’e yaptığı hizmetler ve sağladığı katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yemek eski dostların bir araya gelmesine, anıların canlanmasına vesile olmuştur” ifadelerini kullandı.

 

ÇERKEZKÖY’E HİZMET EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN
Program Çerkezköy Belediye eski Başkanlarından Selami Toz’un konuşması ile devam etti. Kendilerini eski dostlarıyla bir araya getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Selam Toz, “Bugün burada buluşmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyorum. Çerkezköy’e hizmet etmiş, taş üstüne taş koymuş kim varsa hepsinden Allah razı olsun. Bu vesile ile bugün aramızda bulunmayan, ebediyete intikal eden Belediye Başkanlarımız ve meclis üyelerimizi de saygı ve rahmet ile anıyor; hayatta olanlara da sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

 

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ÇOK YOL KAT ETTİ
Selami Toz’un ardından konuşan eski Belediye Başkanlarından Dr. Remzi Garip de “Bu güzel ve anlamlı geceyi hazırlayan genç Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyorum. Ben Çerkezköy’e 1979 yılında geldim. 1980 yılında yapılan ihtilal ile dönemin Kaymakamı Belediye Başkanı olduğu ve ben de atama ile encümen oldum. Böylece ilk kez Belediye ile o zaman tanıştım. 1980’den sonra hem Çerkezköy’ün gelişmesini, hem de Belediye hizmetlerini yakından takip etme imkanım oldu. O günden bugüne Çerkezköy ve Çerkezköy Belediyesi çok yol kat etti. Bu yolda kimlerin emeği, çabası ve katkısı varsa onlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

ÖNEMLİ OLAN HALKA HİZMETTİR
Program Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem’in konuşması ile devam etti. Anlamlı organizasyon için Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Ali Ertem, “Bu işi planlayan, düşünen, katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Ben 1991 yılından beri Çerkezköy’deyim. O günden bu yana ilçenin nasıl geliştiğini ve büyüdüğünü yakından gözlemledim. Şehrimizin gelişmesinde, büyümesinde, şehirleşmesinde emek sunan, katkı veren herkese teşekkür ederim. Bu makamlar gelip geçicidir. Önemli olan vatandaşın gönlüne girmek, gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Önemli olan halka hizmet etmektir” dedi. Ertem, “Benim 10 yıllık görev sürem çok çabuk geçti. Vahap Başkanımızın da 5 yılının 2’si gitti. 3 yıl sonra yine seçim telaşı başlayacak. Zaman çok çabuk akıp geçiyor. Bu nedenle esas olan vatandaşın gönlüne, kalbine girmek, arkadan hayır duası ile yad edilmektir” dedi.  Konuşmaların ardından tüm katılımcılar birlikte akşam yemeği yedi. Samimi bir sohbet havasında geçen organizasyonda tüm katılımcılara Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlatılan hediyeler takdim edildi. Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin’in okuduğu yemek duasının ardından program sona erdi.

 

Haber / Fırat KESKİNKILIÇ


0282 726 91 91
0282 747 65 10