39 mezuna görkemli veda

Özel Gülerçin Koleji bu yıl düzenlediği geleneksel mezunlar buluşması ve pilav günü mezuniyet töreninde yedinci mezunlarını verdi.

Çerkezköy 5.06.2016 19:51:00 0
39 mezuna görkemli veda

PROGRAM DÜZENLENDİ

Okul bahçesinde Cumartesi akşamı gerçekleştirilen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Hema Genel Müdürü Tunç Doğan.Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları Kurucusu Bülent Gülerçin ve eşi Deniz Gülerçin, Gülerçin Koleji  Müdürü Ömer Kürklü, okul öğretmenleri,veliler ve mezun olan öğrenciler ile eski mezunlar katıldı.

 

“ÜLKEYİ YÖNETECEK ÇOÇUKLAR YETİŞTİRİYORUZ”

Program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlandı. Programın açılış konuşmasını ise Gülerçin Eğitim Kurumları Müdürü Ömer Kürklü bir konuşma yaptı. Kürklü “ Okulumuz verdiği eğitim ve sosyal faaliyetleriyle Türkiye’de özel okullar arasında ilk sıralarda yer alan bir okul oldu. Gülerçin de eğitim gören öğrenciler, Türkiye’nin en iyi okullarında öğrenim görüyor. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızın en iyi yerlere gelmesi için büyük çaba gösteriyor.TEOG sınavlarında okulumuzda 400 puanın altına düşen öğrencimiz olmadı.Gülerçin Anadolu Lisesi bu yıl 7. mezuniyetlerini vermekte ve devamlı büyüyen bir okuldur.Eğitim zor bir iş burada bizler her zaman destek veren Okulumuz kurucusu Bülent Gülerçin’e teşekkür ediyorum.Burada okuyan çocuklar vatanına,tarihine,bayrağına sahip çıkan nesiller yetiştiriyoruz. Gülerçin’den mezun olan çocuklar bu ülkeyi yönetecekler, Kimi doktor olacak tedavi edecekler.  Çocuklarımız geleceğe bırakacağımız en büyük mirasımız ve yetişmiş insanlardır. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

“DAHA YÜZLERCE MEZUN VERECEĞİZ”

Okulun verdiği yedinci mezunlardan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Gülerçin “ Bu bizim yedinci mezuniyet yılımız ve ayni zamanda mezunlar buluşması ve pilav günümüz.Öğrencilerimizin başarısını gördükçe onlarla daha da gurur duyuyoruz.Öğrencilerimizin başarısında en büyük pay sahibi öğretmenlerimizdir.Eğitime olan inançlarıyla okulumuzu Trakya’nın en iyi okulu yapmışlardır.Okul Müdürü Ömer Kürklü iddiasıyla okulumuzu daha da başarılı hale getirmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Mezun olan çocuklarımıza da başarılar diliyor ve yolunuz ve bahtınız açık olsun diyorum. Bu mutlu günümüzde bu gün bizlerle birlikte olan herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi

 

OKULDA ALDIĞINIZ EĞİTİMLER SİZLERİ BAŞARIYA GÖTÜRECEKTİR

Bülent Gülerçin’in ardından konuşan Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’da, “Değerli Gülerçin ailesi bu güzel günün ve gelen Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sevgili gençler hedeflerinizi,düşünmeyi yat etmeyi öğrendiğiniz okulda aldığınız eğitimler,sizleri başarıya götürecektir” dedi. Velilerde hitap eden Doğan, “Sevgili veliler Çocuklarınıza her zaman yarımcı olmanız onların başarısını daha da yükseltmektedir. Sizlerinde bu başarıda katkısı olduğunu biliyorum ve bölgenin bir milletvekili ve bu okulunda bir velisi olarak bütün gençlerimize başarılar diliyorum.”dedi.

 

ÇERKEZKÖY EĞİTİMDE DE MARKA KENT OLACAK

Programda son konuşmayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptı.Kubilay, “Bu gün bu okulumuzda mezun olacak 39 öğrencimizi ve velilerini ve de öğretmenlerimizi tebrik ediyor,başarılarının sürekli olmasını temenni ediyorum.Çerkezköy bir sanayi kenti ve önemli bir sanayi kenti.Eğitimde,sağlıkta da Çerkezköy’ü marka kent olmasını istiyoruz.Her nefes alış verişimizde bunu hissediyoruz.Gülerçin’in çalışmalarını yakinen takip ediyorum.Gerek eğitim gerek sportif ve diğer sosyal aktivite faaliyetlerinde de başarılı bir okulumuz.Çocuklarımızın yetişmesinden başka bir çabamız yok.Velilerimizin bu gün bu tatlı heyecanlarını bizlerde onlarla birlikte paylaşıyoruz.Velilerimiz şunu bilmelidir ki çocuklarınız daha da başarılara imza atacaklardır.Mezun olan çocuklarımızı bir kez daha tebrik ediyor başarılarının daim olmasını diliyorum.Başarılı eğitim kadrosunu tebrik ediyor,mezun olan çocuklarımıza yeni yaşamlarında ve ailelerine mutluluk diliyorum” dedi.Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu’na Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin’in eşi Deniz Gülerçin Plaket verdi.

 

OKULUN ESKİ MEZUNLARI ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Daha sonra programda Sonra Gülerçin Koleji’nin dönem mezunları adına birer öğrenci konuşma  2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Ortaokul mezunları adına Ümmü Ünlü ,Ardından Gülerçin Anadolu Lisesi 2015-2016 mezunları adına  Ebru Koç. Almira Şehvval  Erdeniz,2013-2014 mezunları adına Dilara Alışık,  2012-2013 mezunları adına Ahmet Asrın Güleç, 2011-2012 mezunları adına Deniz Kaçan,2010-2011 Özge Yaren Süslü,2014-2015 mezunları adına Ezgi Kırmızıgül konuşma gerçekleştirdi. Konuşma yapan öğrenciler Gülerçin Kolejin’de iyi eğitim aldıklarını  ve her öğretmenin öğrenciler üzerinde ayrı bir emeği bulunduğunu ve “iyi ki buradan mezun olmuşuz” diye konuştular.

 

OKUL BİRİNCİLERİ AÇIKLANDI

Gülerçin Eğitim Kurumları Müdürü Ömer Kürklü, konuşmasının ardından okul birincilerini açıkladı. Kürklü birincileri açıklayacağını söylediği an tüm velileri büyük bir heyecan kapladı. Kürklü, “2015-2016 eğitim öğretim yılı Okul birincileri Gülerçin  Ortaokul birincisi 8. sınıf öğrencilerimizden Ezgi Berfin Canpolat, Gülerçin Anadolu Lisesi birincisi 12. sınıf öğrencilerimizden Esra Atasoy oldu.Öğrencilerimizi ve velilerini tebrik ediyorum.”dedi. Ardından okul birincileri okulun mezuniyet kütüğüne dönem rozetini çaktılar. Daha sonra ise mezun olan öğrencilere ve okul birincilerine ödülleri ve diplomaları.alkışlar eşliğinde verildi. Diploma töreni sonunda öğrenciler keplerini alkışlar eşliğinde havaya atarken, mezun olan öğrencilerin aileleri ise çocuklarının mutluluğuna ortak olarak okul yöneticileri ile fotoğraf çektirip günü ölümsüzleştirdiler. Öte yandan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan’ın oğlu Berk Doğan’da 8.sınıfı bitirerek mezun olmanın mutluluğunu ailesi ile birlikte yaşadı. Okulun mezuniyet pastasını ise Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kaymakam Metin Kubilay, Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları Kurucusu Bülent Gülerçin ve eşi Deniz Gülerçin öğrencilerle birlikte alkışlar eşliğinde kestiler.Pasta kesimi sonunda öğrenciler, velilerine ve davetlilere Müzik eşliğinde Ah bu hayat çekilmez ve Sev Kardeşim şarkılarını söyleyerek doyasıya eğlendiler. Kep töreni sonunda da okul yönetimi katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu.

 

 Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10