Gıda denetimleri hız kazandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezinde gıda denetimlerini sıklaştırdı. Çerkezköy İlçe Müdürlüğü ve Tekirdağ İl MüdÃ?

Çerkezköy 6.06.2016 19:27:00 0
Gıda denetimleri hız kazandı

DENETİMLER ARTI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın talimatı doğrultusunda tüm Türkiye'de olduğu gibi Çerkezköy’de de harekete geçen İl ve İlçe Müdürlüğü ekipleri gıda kontrollerini sıklaştırdı.

Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte özellikle pide ve tatlı satışları ile toplu tüketim yerlerinde yemek yiyenlerin sayısında artış olduğunu ifade eden yetkililer, “Bu nedenle, halkımızın daha sağlıklı gıda tüketmesi amacı ile pideci, tatlıcı, lokanta, şekerci gibi yerlerin denetimine Ramazan Ayı boyunca ayrıca bir önem verilecektir. Bu maksatla geçtiğimiz günlerde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürünün de yer aldığı denetimler gerçekleştirilmiş ve işyerleri konu ile ilgili olarak daha hassas davranmaları konusunda uyarılmıştır. Halkımızın almış olduğu veya tüketmiş olduğu ürünlerle ilgili şikâyetlerinin olması durumunda şikayetlerini, Bakanlığımızın ALO 174 gıda hattına iletmeleri yeterli olacaktır. Konu ile ilgili gerekli denetimler yapılarak başvuru sahibi bilgilendirilecektir” açıklamasında bulunuldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10