Yargıda değişim

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nca (HSYK), 2016 yılı adli ve idari yargı ana kararnamesi tamamlandı. Kararnamelerle adli yargıda 3 bin 228, idari yargıda 518 hakim ve savcının yeri değişti.

Çerkezköy 6.06.2016 19:28:00 0
Yargıda değişim

Yeni atamalarla birlikte Çerkezköy’e üç yeni savcı, altı da yeni hakim gelecek.

 

ÜÇ SAVCI GİDİYOR

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesi tarafından Adli ve İdari yargı kararnamesi ile hakim ve savcıların görev yerleri değiştirildi. Çerkezköy Cumhuriyet Savcılarından Eyüp Savcı Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığına, Ziya Öztürk Hatay Cumhuriyet Savcılığına, Mikail Demirci İstanbul Cumhuriyet Savcılığına, Çerkezköy Hakimlerinden Fatih Özyurt İstanbul Anadolu Hâkimliğine, Jale Kanak İstanbul Hakimliği’ne, Akın Gürlek İstanbul Hakimliğine, Abdullah Çakır Gebze Hakimliğine, Fatma Aybey İstanbul Hakimliğine, Elif Gülşah Gürlek İstanbul Hakimliğine, Serkan Yoğurtçu Bingöl Hakimliğine atandı.

 

ALTI HAKİM GELDİ

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu ataması ile birlikte Çerkezköy’e üç savcı ve altı hakim atanırken, Ordu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çivril, Mardin Kızıltepe Cumhuriyet Savcısı Emre Ayvaz ve Kütahya Tavşanlı Cumhuriyet Savcısı İsmail Arslan Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığına atanırken, Kütahya Gediz Hakimi Sadık Göymen, Ankara Bala Hakimliği’nden Mecit Demir, Mardin Kızıltepe Hakimi Sedef Ayvaz, Hakkari Yüksekova Hakimi Halil Ayaz, Hakkari Yüksekova Hakimi Havva Ayaz ve Van Ahlat Hakimi Yasemin Çolak Çerkezköy Hakimliğine getirildi.

 

Çerkezköy Haber
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10