İrmet'ten Türk Hava Kurumu'na indirim

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile indirim anlaşmaları yapmaya devam ediyor. Özel İrmet Hastanesi bu kez de Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi ile indirim protokolü yap

Çerkezköy 7.06.2016 17:59:00 0
İrmet

İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALANDI

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi ile Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi arasında özel indirim protokolü yapıldı. İndirim anlaşması imza törenine, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan katıldı. İmzalanan anlaşma sayesinde Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi üyeleri ve birinci dereceden akrabaları Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanabilecek.

 

HAYIRLI OLSUN

Anlaşmanın imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Çerkezköy İrmet Hastanesi’nin üyelerimize ve ailelerine sunmuş olduğu bu ayrıcalık için hastane yönetimi başta olmak üzere, Kurumsal İlişkiler Sorumluları Ayşe Akgün, Füsun Özcan ve tüm hastane çalışanlara teşekkür ederim. Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı olarak imzalanan indirim anlaşmasının üyelerimize ve kurumumuza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10